Hero Baby Nutrasense Bebek Sütü 1 800GX6 #30162688 | CarrefourSA
Marka: HERO BABY

Hero Baby Nutrasense Bebek Sütü 1 800GX6

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Anne sütü her bebek ve her dönem için çok önemlidir, mükemmel içeriği ile bebeğinizin sağlıklı büyümesini ve gelişmesini sağlar. Hero Baby Nutrasense Lipilact Bebek Sütü bebeğinizin besinsel ihtiyaçları dikkate alınarak, Türk Gıda Kodeksi Bebek Formülleri Tebliğine uygun olarak hazırlanmıştır. Hero Baby Nutrasense doğum sonrasında anne sütüyle beslenemeyen bebeklerin özel beslenmesi için uygundur. Hero Baby Nutrasense 1 bebek sütü 800 g CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Süt öncelikle çok değerli bir kalsiyum kaynağı besindir. Önemli bir kalsiyum kaynağı olduğu için çocukların kemik ve diş gelişimi ve güçlenmesi için oldukça faydalı bir besindir. Kan pıhtılaşması ve kas kontrolünü düzenlemeye yardımcı olur. Süt ayrıca önemli bir D vitamini kaynağıdır. D vitamini kalsiyumun vücutta daha iyi emilmesine yardımcı olur. D vitamini çocuğun kemik gelişimi için de önemlidir. Süt çocuğu gelişimi için önemli düzeyde protein sağlar. Çocuk için bir enerji kaynağıdır. Yeterli düzeyde kalsiyum alan çocuklarda ilerde yüksek tansiyon, inme, kolon kanseri ve kalça kırıkları riski daha düşüktür.

Hero Group, iştirakileri aracılığıyla bebek maması, bebek maması, reçel ve besleyici atıştırmalık yiyecekleri satan özel, İsviçre uluslararası tüketici gıda üreticisi ve pazarlama şirketidir. 2015 yılında Grup, 1.26 milyar CHF gelir elde etti ve dünya genelinde 4.300 çalışanı oldu.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız