Hero Baby Sütlü 8 Tahıllı Elmalı 240g #30126038 | CarrefourSA
Marka: HERO BABY

Hero Baby Sütlü 8 Tahıllı Elmalı 240g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
HERO BABY SÜTLÜ ELMALI 8TAHILLI 250GRX12

Bebeklerin ilk altı ayında su dahil dışarıdan hiçbir katı ya da sıvı gıda almasına gerek olmadan yalnızca anne sütü ile beslenmesi tavsiye ediliyor. Ancak 6. aydan itibaren bebekleri ek gıdalarla tanıştırmak ve beslenmesinin bir bölümünü bebeğin gelişimini destekleyecek gıdalara ayırmak gerekiyor. Bebeğin ek gıda ile tanıştığı ilk aylarda her gıdayı yemek istememesi ve porsiyonların da oldukça küçük kalması yetersiz gıda alımına neden olabiliyor. Bu durumda altı ayını geçen bebek ve küçük çocuklar için ek gıda olarak formüle edilmiş olan HERO BABY SÜTLÜ ELMALI 8TAHILLI 250GRX12 kullanabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bebek mamaları ve içecekleri bölümünde yer alan bu ürün içinde bebeğinizin ihtiyacı olan çeşitli vitamin ve mineraller yer alıyor.

HERO BABY SÜTLÜ ELMALI 8TAHILLI 250GRX12 içinde A, D ve C vitaminleri ile B6 ve B12 vitaminleri bulunuyor. Ayrıca 8 tahıldan oluşan ve sütlü elmalı içeriği ile bebeklerin keyifle tüketeceği bu mamada kalsiyum ve demirin yanı sıra çinko bulunuyor. Su ile hazırlayacağınız bu mamayı bebeğinize gece beslenmesi olarak sunabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız