Hero Baby Sütlü İrmikli Ballı Ekonomik paket 480g #30085700 | CarrefourSA
Marka: HERO BABY

Hero Baby Sütlü İrmikli Ballı Ekonomik paket 480g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Hero Baby Sütlü İrmikli Ballı Ekonomik paket 480g

CarrefourSA reyonlarında, Hazırlanacak Kutu Besinler bölümünde sizlere sunulan bal, süt ve irmiğin eşsiz ve besleyici lezzetini bir araya getiren Hero Baby Sütlü Ballı İrmikli 500 g, bebeğinize gün içerisinde ihtiyaç duyduğu enerjiyi vermek üzere özenle seçilen gıdalardan oluşur. İçeriğinde bebeklerin beslenmesinde zararlı kabul edilen katkı maddeleri ve tuz kesinlikle bulunmayan mama; bal ve irmik gibi hem besleyici hem de lezzetli bir içerikle oluşturularak kullanımınıza sunuluyor.

Bebekler için sağlıklı ve leziz bir kaşık maması olan Hero Baby, zengin mineral ve vitamin içeriği ile bebeklerin her öğün severek ve iştahla yiyebilecekleri vazgeçilmez tercihleri olarak sizin en büyük yardımcınız olur. İçerdiği süt, bal ve irmik sayesinde bebeğinizin güne doğru besinlerle başlamasını sağlayan doyurucu kaşık maması, bebeğinizin damak tadını yakalarken hazmının kolay olması sayesinde de gaz problemlerine yol açmaz.

Siz de bebeğinizin lezzetli gıdalardan oluşan sağlıklı öğünlerle mutlu ve keyifli bir şekilde büyümesini istiyorsanız 500 gramlık paketler halinde sunulan ballı, sütlü ve irmikli Hero Baby kaşık mamasını hemen sepetinize ekleyerek kolayca ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.

Ürün Kodu: 313354

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız