Hipp Organik Bebek Bisküvisi 150 g #30016431 | CarrefourSA
Marka: HIPP

Hipp Organik Bebek Bisküvisi 150 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Hipp Organik Bebek Bisküvisi 15 Gr CarrefourSA reyonlarında tatlı bisküviler bölümünde yer alan Hipp Organik Bebek Bisküvisi 15 Gr tamamen organik ürünlerden yapılması ile öne çıkıyor. Koruyucu, renklendirici ve aroma içermeyen ürün çocuğunuza özen gösteriyor. 6 aylık ve üstü bebeklerin yemesine uygun bir bisküvi olan ürün özel tasarımı ve lezzeti ile bebeklerin kendi başlarına yemek yemeyi öğrenmelerini hızlandırıyor. Gevrek yapısı sayesinde çabucak ufalanıp parçalanmayan ürünün bu özelliği kırıntı oluşumunu engelliyor. Glüten ve süt bileşeni içerdiğinden beslenme önerileri göz önünde bulundurularak veriliyor. Özel kıvamı, bebeğinizin diş çıkarma döneminde damak bölgesini kaşımasına olanak veriyor. Bu sayede bebeğiniz hem besleniyor hem de eğleniyor. Karton kutusunda satışa sunulan ürünün iç kısmında folyo bisküvileri ilk günkü gibi taze olmasını sağlıyor. Mutfak dolabında rahatlıkla saklanabilen ürün bebeğinizin sağlıklı beslenmesine yardımcı oluyor. Elde yenebildiği gibi süt ile karıştırılarak mama şeklinde de tüketilebilen ürün çocuğunuz için lezzetli bir ara öğün atıştırması seçeneği oluyor. Ürünü denemek için hemen sepete ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
47% buğday unu*, şeker*, buğday nişastası*, bikisel yağlar* (palm çekirdeği yağı*, ayçiçeği yağı*), yağsız süt tozu*, kabartıcı (potasyum hidrojen karbonat), vanilya ekstraktı, B1 vitamini(tiamin hidroklorür). *organik üretimden

Alerjen Bileşenler
Gluten içeren tahıllar ve bunların ürünleri, süt ve süt ürünleri

Menşei Ülke
İSVİÇRE

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
HİPP DIS TİCARET LTD.STİ.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 446
Enerji (kj) 1880
Yağ (g) 12.7
Doymuş Yağ(g) 5.3
Karbonhidrat (g) 74.7
Şekerler (g) 22.6
Lif(g) 2.2
Protein (g) 7.2
Tuz(g) 0.1
Tiamın (mg) 0.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız