Howdah Brand Ceylon Çayı 500 Gr #30099769 | CarrefourSA
Marka: HOWDAH

Howdah Brand Ceylon Çayı 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
513,90 TL

adet
"Howdah Brand Ceylon Çayı 500 g

Howdah Brand Ceylon Çayı 500 g, CarrefourSA Çay reyonunun Diğer Klasik Çaylar kısmında yer alır.

Seylan adıyla da bilinen tür, Sri Lanka’da deniz seviyesinden 500 metreye kadar olan yükseklikte üretilen OPA tipi çaydır. OPA çayın üretiminde parçalanmadan bütün halde kullanılan uzun yapraklar, son teknolojiye sahip cihazlar vasıtasıyla saatlerce yuvarlanarak kıvrımlı hale getirilir. Uygulanan yuvarlama işlemi ürünün berrak bir renge, hafif bir içime ve rahatlatıcı bir etkiye sahip olmasını sağlar. Günün her saatinde sıcak veya soğuk olarak tüketilebilir.

Demlemesi, oldukça kolay ve zahmetsizdir. İki kaşık siyah çayı bir demlik suya atarak beş dakika içinde içime hazır hale getirebilirsiniz. Suya daha iyi karışması için demlenme süresinden sonra birkaç dakika bekletebilirsiniz. Yudumladığınızda orijinal aroması ile kendine has bir tadı olduğunu hemen hissedersiniz. Yemeklerin üzerine sindirime yardımcı olması için tercih edebileceğiniz gibi böreklerle, keklerle ya da tatlılarla da tüketebilirsiniz. Baskın tadı, uzun süre damağınızda kalır. Dilerseniz, farklı türlerle karıştırarak kendi harmanınızı oluşturmak içinde kullanabilirsiniz.

Ürünü denemek isterseniz hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 953

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız