Ahmad Tea Special Blend 200 Gr #30352570 | CarrefourSA
Marka: AHMADTEA

Ahmad Tea Special Blend 200 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
220,50 TL

adet

30 yılı aşkın bir süredir, Special Blend’i dünyanın dört bir yanındaki müşterilere ulaştırarak çay severlere benzersiz bir içme deneyimi sunuyoruz. Parlak Seylan, rahatlatıcı Assam ve hoş kokulu bergamot dengesine sahip olan bu güzel karışım her yudumunuzda yenilenmeyi ve canlanmayı garanti eder.

Bu demleme ile Çay Ustalarımız gerçekten harmanlama becerilerini sergiliyor. Keskin, lezzetli bir üs oluşturmak için Sri Lanka'dan kaliteli Seylan kaynağı sağlıyoruz. Kullanılan çay, yaprakların parlak, yuvarlak tadı ile ünlü olduğu 600 metre (m) 'nin altındaki bahçelerden elde edilir. Bu, Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Brahmaputra Vadisi'nde yetişen ve klasik olarak zengin ve malt derinliğini ekleyen rahatlatıcı Assam ile dengelenmiştir. Sonuç, lezzetli bir aromaya sahip, lezzetli ve tam aromalı bir demlemedir.

Yoğun bir gün boyunca zihninizi ve bedeninizi canlandırmanın harika bir yoludur.

İÇİNDEKİLER; Siyah Çay, Hafif bergamot aroması

MENŞEİ; Sri Lanka

NET MİKTAR; 100 gr, 200 gr, 400 gr

SAKLAMA KOŞULLARI; Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım önerileri

Her kişi için 2 çay kaşığı kadar çayı çaydanlığınıza ilave ediniz.100 derecede kaynamış su içinde 4-5 dk demlemenizi öneririz. Afiyet olsun.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız