Humana 1 Bebek Sütü 350 g #30186239 | CarrefourSA
Marka: HUMANA

Humana 1 Bebek Sütü 350 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Humana 1 -350 Gr

Bebek dünyası bölümünde bebeklerinizin sağlığı için çok çeşitli ürünler bulunmaktadır. Bunlardan biri de Humana 1 -350 gr bebek çayıdır. Humana bir bitkisel çay olarak bebeklerinizin huzurlu bir uyku çekmesini sağlamaktadır. Özellikle uyku problemi olan miniklerin gece uykuları düzensizdir. Sürekli bölünen uykular kaliteli uykunun önüne geçmektedir. Bu nedenle annelere kolay bir çözüm önerisi sunulmaktadır. İnsan bedenini rahatlatıcı etkisiyle bilinen bitkilerin karışımından oluşan bu çay doğal olması sebebiyle sağlık açısından da zararlı değildir. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.

Humana 1 -350 gr sayesinde bebekleriniz artık daha kolay uyuyacak. İçerisinde bulunan melisa bitkisi ıhlamur, ebegümeci ve kekik ile doğal yolla uyku alışkanlığınız düzene girmiş olacak. Doğal bitkilerin insan sağlığına katkısı tartışılmaz. Bu ürünlere bir markanın güvencesiyle ulaşarak güvenle onları kullanabilirsiniz. Humana bitki çayını bebeklerinize gece yatmadan önce vererek huzurlu bir uyku çekmesini sağlayabilir ve sabahları dinlenmiş olarak uyanmasına katkıda bulunabilirsiniz. Bitki çaylarının uykunun yanında sağlıklı bir vücut için de etkili olduğu bilinmektedir. Bu sağlıklı gıdaya bebek mamaları ve içecekleri reyonundan ulaşabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız