Humana 2 Devam Sütü 800 g #30186473 | CarrefourSA
Marka: HUMANA

Humana 2 Devam Sütü 800 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Humana 2 800 Gr

Bebek dünyası reyonu içerisinde yer alan bebek mamaları ve içecekleri profesyonel markalar tarafından üretilirler. Markalar bebeklerin ilk 6 ayından itibaren kullanmasında sakınca olmayan takviye gıdaları bebek sağlığına uygun bir şekilde, uygun saklama koşulları altında sizlere sunarlar. Humana markası da bebeğiniz için bu konuda en sağlıklı ve en besleyici ürünleri sunan markalardan biri olmuştur. Markanın üretmiş olduğu Humana 2 800 Gr devam sütü, 6 aylıktan itibaren bebeğiniz için ideal bir devam sütü olmaktadır. 60 yıldan daha fazla deneyim sahibi olan marka, bu ürünü ile de bilim ve araştırmalar sonucu bebekler için en ideal devam sütünü üretmiştir. GOS ilaveli, Omega 3 Yağ asitleri ve içerisinde D vitamini bulundurmaktadır. Bu besleyici ve faydalı olan ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Humana 2 800 Gr ürününü başlangıç mamaları arasında, biberon toz mamaları içerisinde bulabilirsiniz. Ürünü nasıl kullanmanız gerektiği paket üzerinde açık bir şekilde belirtilmiştir. Ürünü tek tık ile sepete ekleyebilir ve alışverişinize devam edebilirsiniz. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme yapabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız