Humana 3 Devam Sütü 800 g #30186474 | CarrefourSA
Marka: HUMANA

Humana 3 Devam Sütü 800 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Humana 3 Devam Sütü 800 gr

En kıymetli varlıklarımız olan bebeklerin sağlığı ve huzuru hepimiz için oldukça önemlidir. Onların doğduğu andan itibaren beslenmeleri ve sağlıklı olmaları anne ve babalar için en büyük uğraşıdır.

Humana 3 devam sütü 800 gr en kıymetlilerimiz olan bebeklerin gelişimi sürecine destekleyici vitamin ve mineralleri içeren, GDO’suz yapıya sahip ve 600’ü aşkın kontrolü ve testi geçerek size ulaşan bir bebek devam sütüdür.

Humana 3 Devam Sütü 800 gr hızlı hazırlanabilir toz yapısı sayesinde önerildiği şekilde hazırlanarak bebeğinize güvenle içirebileceğiniz bir devam sütüdür. Humana markası güvencesi ile el değmeden ve entegre profesyonel fabrikalarda üretilen toz mamalar ile bebeğinizin sağlığını koruyabilecek ve gelişimine katkıda bulunacaksınız. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bebeklere sahip olmanın yolu onları doğru ve sağlıklı beslemekten geçtiği unutulmamalıdır.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Humana markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında bebek dünyası bölümünde bulunan biberon toz mamaları reyonunda Humana marka devam sütü ve toz mama seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız