Intex Gölgelikli Baby Float 81 cm #30027719 | CarrefourSA
Marka: INTEX

Intex Gölgelikli Baby Float 81 cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30027719 Intex Gölgelikli Baby Float 81 Cm.

Intex Gölgelikli Baby Float güneş korumalı yapısı sayesinde çocuğunuz sıcak yaz günlerinde güneşe karşı korunur. Üründe bulunan botun önünde sağa sola kolayca hareket edebilen boncuklar bulunmaktadır. Intex Gölgelikli Baby Float 81 Cm. ürününe CarrefourSA Havuz ve Su Sporları reyonundan da bulunan Havuz ve Aksesuarlar bölümünden ulaşabilir, online mağazamızdan tek tıkla satın alabilirsiniz

Güneş korumalı olan bu ürün çocuklarınız için özel tasarlandığı için havuzda bedeni güneşin zararlı ışınlarına maruk kalmadan saatlerce keyif yapmasına olanak sağlar. Özellikle bebekler, ayakları denize sokularak veya annesinin kucağında denize veya havuza girerler, ancak profesyonel yüzme eğitimleri genellikle 3 yaşından sonra başlar. Intex Gölgelikli Baby Float ürünü ile bebeklerinizde havuzun keyfini en az sizin kadar çıkaracak ve üzerinde bulunan gölgeliği sayesinde güneşten etkilenmeyecektir. Ürünün şişme plastiği sert bir cisim gelmediği sürece patlama riskine karşı korumalı özel plastikten üretilmiştir. Kullanımı oldukça basit ve kolaydır. Ürünün önünde bebeğin havuzla temasını zorlaştırması için şişme bariyer bulunmaktadır. Bu bariyer sayesinde çocuğunuz istese dahil kolayca suya erişemeyecek, şişme bariyer içinde bulunan toplar sayesinde oyun oynayarak eğlenebilecektir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız