İpelina Makyaj Temizleme Pedi 70'li #30108822 | CarrefourSA
Marka: İPELİNA

İpelina Makyaj Temizleme Pedi 70'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
İPELİNA MAKYAJ TEMİZLEME PEDİ 70 LI

İpelina Makyaj Temizleme Pedi 70 Lı özel içeriği ile makyaj temizleme işlemlerinde kullanılmak üzere üretilmiştir. İpelina markası İpek Pamuk tarafından üretilmektedir. Özellikle genç kızların ihtiyaçları ve beklentileri ön planda tutularak yaptığı üretimlerde tecrübe ve kaliteyi bir arada sunmaktadır. Ürün konsepti ağırlıklı olarak bu yönde olup geniş ürün çeşitliliğine sahiptir. Makyaj temizleme pedi, makyajı daha kolay ve etkili şekilde temizlemek üzere tasarlanmıştır. Yuvarlak şekilde tasarlanan ürünler yüz makyajlarını temizlemede oldukça etkilidir. CarrefourSA kişisel bakım reyonlarından bulabileceğiniz ürünler ile makyaj temizliği çok daha kolay olacaktır.

İpelina Makyaj Temizleme Pedi 70 Lı tamamen doğal pamuk malzemelerden üretilmiştir. Cildiniz için zararlı olabilecek herhangi bir katkı maddesi bulundurmaz. 70 adet temizleme pedi bulunan paket uzun süre temizlik yapma imkânı sunar. Özellikle akşam saatlerinde makyaj temizleme işlemleri çok fazla zaman alabilir. Bunun önüne geçmek ve makyaj temizlemeyi çok daha kolay kılmak adına özel dokulu ped şeklinde üretilmiştir. Yuvarlak şekli ile yüzün istenilen yerinde kullanılabilir. Saf pamuk malzeme ile üretilen ürün uzun süre kullanım sağlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız