Irmak Toz Şeker 1 Kg #30039936 | CarrefourSA
Marka: IRMAK

Irmak Toz Şeker 1 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
26,90 TL

"Irmak Toz Seker 1 kg.

CarrefourSA reyonlarında Mutfak Şekerleri bölümünde yer alan Irmak Toz Şeker 1 kg. mutfaklarınıza tat getiriyor. Şeker tadı ile sofralarınız lezzetleniyor.

Sabah kahvaltıda çayınıza karıştırabileceğiniz gibi aileniz ve sevdikleriniz için hazırlayacağınız tatlı tariflerde de kullanabilirsiniz. İster tatlı kurabiyelerinize, keklerinize, cheesecakelerinize ya da sütlü tatlılarınızın içine katabilirsiniz. 1 kilogramlık paketiyle birbirinden farklı ve lezzetli tariflerinize bol bol ekleyebilirsiniz. Çocuklarınızın seveceği muhallebilere, dondurmalara, sütlü tatlılara, soğuk ve lezzetli limonatalara lezzet arttırıcı olarak koyabilirsiniz. Geleneksel tatlılarımız baklava, kadayıf ve künefenin tadını ortaya çıkaran şerbetlerini hazırlamak için kullanabilirsiniz. Mevsiminde satın alacağınız çeşit çeşit taptaze meyvelere katarak, kahvaltı sofralarınızda tüketeceğiniz lezzetli besleyici reçelleri hazırlarken kullanabilirsiniz. Misafirlerinize sunacağınız ikramlıkları daha da tatlandırmak için şeker tadından faydalanabilirsiniz. Damaklarda iz bırakacak pastalar, tatlılar, baklavalar hazırlarken içine katabilirsiniz. Sofralarınızın daha da tatlanması ve güne daha enerjik başlamanız için kahvaltıda sunacağınız kreplerinizde, keklerinizin lezzetini artıracak meyveli, çikolata aromalı soslarınızda yer verebilirsiniz.

Siz de evinizde ihtiyaç duyacağınız bu tatlı ürünü 1 kilogramlık paketiyle kolayca sepetinize ekleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 120689
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız