Jacobs 2'si 1 Arada 10'lu Paket #30090711 | CarrefourSA
Marka: JACOBS

Jacobs 2'si 1 Arada 10'lu Paket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Alman kahve uzmanı Johann Jacobs tarafından kurulan Jacobs firması, 1895 yılından beri, enfes kahve lezzetini siz değerli kahve severlerle buluşturuyor. Kahvesinde şeker tercih etmeyenler için geliştirilen Jacobs 2'si 1 arada çeşidi, tüketicilerin beğenisine sunuluyor. İçerisinde 10 adet kahve olan paket, hesaplı fiyatıyla da  tüketicinin cebini koruyor. Her biri 14 gram ağırlığındaki hazır kahveler, şık ambalaj tasarımıyla da dikkat çekiyor. Jacobs 2'si 1 arada kahveyi yumuşak içimi sayesinde, günün her saatinde sevdikleriniz ve kendiniz için hazırlayabilir, sıcak sohbetlerinizi neşelendirebilirsiniz. Şeker ilavesi içermeyen Jacobs kahve, kalori hesabı yapılmadan sağlıkla tüketilebilir.

Pratik ve Kolay Bir Şekilde Hazırlama İmkanı

Tek kullanımlık paket karışım, kolaylıkla açılır. Hazırlamak için kupaya dökülür, en ideal lezzet için 180 ml su ilave edilir. Güzelce karıştırdıktan sonra servise hazır hale gelir. Tercihinize göre sıcak süt ile hazırlayarak lezzetini en üst noktaya çıkartabilirsiniz.

Jacobs 2'si 1 Arada 10'lu Paket ürünü CarrefourSA'da hazır kahveler reyonunda, 3'ü 1 arada kahve kategorisinde satışa sunulmaktadır. Bu eşsiz lezzete uygun fiyata sahip olmak için ürünü hemen sepete ekleyerek sipariş edebilirsiniz.

30090711


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız