Johnson's Baby Bebek Yağı Aloe Veralı 300 ml #30089093 | CarrefourSA
Marka: J'BABY

Johnson's Baby Bebek Yağı Aloe Veralı 300 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
85,95 TL 60,17 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Etkisini ilk kullanımdan itibaren hissedebileceğiniz Johnson's Baby Yağ, cildi nemlendirir ve uzun süreli yumuşaklık sağlar. Johnson's Baby Yağ içeriği sayesinde bebeklerin cildinde sıklıkla kullanılabilecek güvenilir bir üründür. Özellikle bebeğinizin banyosundan sonra ıslak cildine uygulamak ve ardından kurulanmak, günlük cilt bakımını gerçekleştirebilmek için yeterli olur. Yumuşak ve kaygan dokusu ile bebeklerin banyo sonrası masajında kullanmak için ideal bir seçimdir. Bebe yağı ile yapılan masaj sonrasında bebekler rahatlamış bir şekilde uykuya geçebilir.

Düzenli olarak kullanıldığında, bebeklerin cildinin nemli ve yumuşak kalmasını sağlayarak cildin elastikiyetini korur. Böylece bebeğinizin rahat bir gün geçirmesini sağlar. Yazın deniz ve güneşten, kışın soğuk hava şartlarından kaynaklı cilt değişimlerine karşı da bebek cildinin nem dengesini düzenler. İçeriğindeki bileşenler sayesinde bebeğinizin cildi, her zaman canlı ve sağlıklı bir görüntüye sahip olur.

Johnson's Baby’yi, aloe vera yağının cilde yumuşak teması ve hoş kokusu ile bebeğinizin cildine rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Bebek ürünleri içinde en sık tercih edilen Johnson's Bebek Yağı Aloe Veralı 300 ml cilt bakım yağına sahip olabilmek için ürünü hemen sepetinize ekleyerek siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız