Johnson's Pişik Önleyici Krem 100 ml #30083256 | CarrefourSA
Marka: J'BABY

Johnson's Pişik Önleyici Krem 100 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

En kıymetli varlıklarımızın olan bebeklerimizin sağlığı ve konforu hepimiz için oldukça önemlidir. Sağlıkları yerinde olmayan bebekler huzur içerisinde büyüyemezler bu durum anne ve baba olarak bizleri de çok yormakta ve üzmektedir. Bebeklerin yaşadığı en büyük sıkıntıların başında pişik problemleri yer almaktadır. Sürekli kapalı ve havasız kalan popoları aynı zamanda genellikle nemli de olan bölge nedeni ile hassas ciltlerinin tahriş olması sonucunda pişik sorununu yaşamaktadırlar.

Johnson’s baby pişik kremi 100 ml ürünü ile pişikler artık sorun olmaktan çıkacak. Johnson’s markasının güvenirliği ile üretilmiş olan özel formüllü bebek pişik kremi, hassas bebek ciltlerinin nemini korur, tahriş olan bölgeyi hızla onarır ve pişik tekrarını engeller.

Johnson’s baby pişik kremi 100 ml bebeğinizin cildine çok hassas davranır. İçerdiği özel yoğun bakım mineral ve vitaminleri ile bebeklerin hassas ciltlerine bakım yaparak tahrişi önler ve varsa düzelmesine yardım eder.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Johnson’s ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında bebek dünyası bölümünde bulunan bebe kremi reyonunda Johnson’s markalı bebek pişik kremi seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız