Kalın Sade Galeta 125 g #30098835 | CarrefourSA

Kalın Sade Galeta 125 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,50 TL

adet
KALIN GALETE PAKET

Kahvaltıda ve bütün öğünlerde herkes severek yenilen bir yiyecek olan Galeta her zaman evinizde ve ofisinizde bulundurabileceğiniz uzun ömürlü ve besleyici bir yiyecek olarak KALIN GALETE PAKET şeklinde açılması ve saklaması kolay keyifli bir atıştırmalık ürünü olarak satışa sunulmaktadır.

Simit, Poğaça ve Tatlı Çörekler bölümünde satılan Galetalar herkes için ideal bir yiyecek. Kalın Galete Paket şeklinde uygun fiyatlarla alabileceğiniz bu yiyecekler kolay saklanabilir az yer kaplayan yapısı, kokma ve çürüme etkilerinin oldukça düşük olması ve her öğünde besleyici bir atıştırmalık olması sebebiyle evde ve ofislerinizde uzun süre saklamak pahasına olsa dahi bulundurabileceğiniz ve kullanabileceğiniz sevilen bir yiyecek olarak reyonlarda alıcılarını bekliyor. Taze üretilebilen galeteler uzun süre saklandığında dahi lezzetinden bir şey kaybetmeyerek keyifle yenebilen bir ürün. Özellikle rejim yapanların sıkça kullanmasına karşın her yaştan ve farklı damak zevklerinden insanın da istediği zaman tüketebileceği bir yiyecek. Çubuk krakerden biraz daha büyük bir görünümde olan galetalar özel bir hamurla üretilerek satışa sunuluyor. Özellikle çayın yanında olmazsa olmaz bir atıştırmalık olarak keyifle tüketilmekte.

Alerjen Bileşenler
Gluten,susam,yumurta

Muhafaza Şartları
Serin,kuru,kokusuz ortamda saklayınız

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız