Fersan Üzüm Sirkesi Pet 500 ml #30049996 | CarrefourSA
Marka: FERSAN

Fersan Üzüm Sirkesi Pet 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
39,90 TL 27,93 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Fersan Üzüm Sirkesi Pet 500 Ml

Gıda ve yemek malzemeleri arasında yer sirke salatalar, pasta, kek vb. yiyeceklerin yapımında kullanılan bir malzemedir. Elma ve üzüm sirkeleri en fazla kullanılan sirke kategorisine girmektedir. Bu ürünlerden biri olan Fersan Üzüm Sirkesi Pet 500ml doğal mayalanma yöntemi ile elde edilmiştir ve %100 doğal bir üründür. Doğal bir ürün olduğundan dolayı oldukça lezzetli ve kişilerin tercih etmiş olduğu bir ürün olmuştur. Sirkenin ham maddesi Frings marka fermenterlerde fermantasyon ile 0,2 micron Fring filtrelerde süzülmekte ve el değmeden hijyenik bir ortamda otomatik olarak makinelere doldurulmaktadır. Ardından da sirkenin içine koyulacağı plastik ambalaja sirke doldurulur. Her işlemi titiz ve profesyonel bir şekilde yerine getirilir.

Fersan Üzüm Sirkesi Pet 500ml ketçap, mayonez ve soslar reyonunda, salata sosları içerisinde yer almaktadır. Ürünü güvenle kullanabilir ve güneş görmeyen, serin alanlarda muhafaza etmelisiniz. Ürünü sepetinize tek tık ile ekleyebilirsiniz. Ürün en kısa sürede gerekli paketleme işlemi yapıldıktan sonra adresinize teslim edilecektir. Kapıda kredi kartı veya nakit seçeneklerinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Üzüm sirkesi,antioksidan(sodyum metabisülfit).

Alerjen Bileşenler
Kükürt içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Fersan Fermantasyon Ürünleri San ve Tic. Aş.

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000875

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 3
Enerji (kj) 12
Karbonhidrat (g) 0.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız