Calve Ranch Sos 245 Gr #30027855 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Ranch Sos 245 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL

adet

En keyifli ortamların vazgeçilmezi, eğlenceli yiyeceklerin yanına en çok yakışanı Calvé; yemeklerinizin lezzetine lezzet katacak Ranch Sos’uyla karşınızda! Klasik soslardan mayonez ile her mutfağın baş köşesinde yer alan yoğurt tatlarının harmanlanmasından elde edilen Calvé Ranch Sos, enfes baharatlarıyla yiyeceklerinizin lezzetini doruklara çıkaracak. Nasıl mı? Calvé Ranch Sos içerdiği özel baharatlar sayesinde neredeyse herkesin damak tadına uygundur. Pizza ve atıştırmalıklardan et ürünlerine, hamburgerlere, hatta salatalara kadar pek çok yiyecekle birlikte kullanabileceğiniz Calvé Ranch Sos, fast food âşıklarından salata severlere kadar herkesin aradığı sos! Calvé Ranch Sos’un iştah açıcı kıvamı ve içeriğindeki baharatların verdiği doyulmaz tadı, ambalaj tasarımı sayesinde uzun süre tazeliğini korur. Hava akışını engelleyen tasarım, sosun hem hava almasını engeller hem de ortalığı kirletmeden kolayca sıkılmasını sağlar. Böylece yemeklerinizin lezzetini katbekat arttıran Calvé Ranch Sos’u ister yiyeceklerinize sıkarak ister atıştırmalıklarınızı bandırarak uzun süre kullanabilirsiniz. Ne duruyorsun? Bandır! Ürün Özellikleri: •Ana yemekler, atıştırmalıklar ve salatalarla birlikte tüketilebilir. •Mayonez ve yoğurt tatlarının harmanlanmasından elde edilir. •Uzun süre tazeliğini korur. •Kolayca sıkılır. İçindekiler: Su, bitkisel yağ (değişen miktarda ayçiçek, kanola), modifiye nişasta, yumurta sarısı, şeker, tuz, peynir tozu (süt ürünü), sirke, yoğurt tozu (süt ürünü), baharatlar (sarımsak (%0,12), dereotu), asitlik düzenleyiciler (fosforik asit, sitrik asit), maya özütü, kıvam arttırıcı (ksantan gam), aroma vericiler, koruyucu (sorbik asit), limon suyu konsantresi, antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA). İz miktarda hardal, kereviz, glüten ve balık ürünü içerebilir. Ürünlerimizin hiçbir çeşidinde domuz yağı ve katkıları yoktur. •Ana yemekler, atıştırmalıklar ve salatalarla birlikte tüketilebilir. •Mayonez ve yoğurt tatlarının harmanlanmasından elde edilir. •Uzun süre tazeliğini korur. •Kolayca sıkılır. •Fast food âşıklarından salata severlere kadar herkesin aradığı sos!

İçindekiler Bilgisi
Su,bitkisel yağ (değişen miktarlarda ayçiçek ve kanola),modifiye nişasta,yumurta sarısı,şeker, tuz,peynir tozu (süt ürünü),sirke,yoğurt tozu (süt ürünü), baharatlar (sarımsak (%0,12),dereotu), asitlik düzenleyiciler (fosforik asit,sitrik asit),maya özütü,kıvam arttırıcı (ksantan gam),aroma vericiler,koruyucu (sorbik asit), limon suyu konsantresi,antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA).

Alerjen Bileşenler
İz miktarda hardal,kereviz,gluten ve balık ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 350
Enerji (kj) 1470
Yağ (g) 35
Doymuş Yağ(g) 4.2
Karbonhidrat (g) 6.1
Şekerler (g) 2.3
Protein (g) 1.1
Tuz(g) 2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız