Kereviz Sapı Adet #30098691 | CarrefourSA

Kereviz Sapı Adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,90 TL

"Kereviz Sapı

Mutfakta kullanılan en aromatik ve lezzet verici gıdalardan birisi de kerevizdir. Kereviz sapı ise kerevizin en lezzetli kısmıdır.Taze bir şekilde tarladan toplanarak paketlenen kereviz sapları, en doğal ve lezzetli haliyle sofralarınıza geliyor.Kereviz sapı üzerindeki yaprakları çorbalarınıza aroma verici olarak ve haşlama suyuna tat vermesi için kullanabilirsiniz. 

Kereviz sapı her yemeğe zengin ve farklı bir aroma katan bir sebzedir.Kendine has tadı çorbalara, et yemeklerine, tavuk ve balığa çok yakışır.Çiğ olarak da tüketilebilen kereviz sapı, farklı soslarla birlikte atıştırmalık olarak da servis edilebilir.

Meyve ve sebze sularınıza katabileceğiniz kereviz sapı, aynı zamanda zengin bir antioksidan sebzedir. Salatasını ve zeytinyağlı yemeğini yaparak da tüketebilirsiniz. Kış aylarında bolca tüketilerek bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. Kokteyllerinizde kullanarak şık bir sunum da hazırlayabilirsiniz. Düşük kalorili olmasından dolayı diyet yapanlar tarafından da rahatlıkla kullanılabilir.İçerdiği lifler sayesinde de sindirim sistemine yardımcı olur.Zengin bir A vitamini kaynağıdır. Kereviz sapını her türlü tarifinize rahatça ekleyebilir, aromasıyla tariflerinizi zenginleştirebilirsiniz. 

CarrefourSA güvencesiyle sofralarınıza gelen kereviz sapını hemen satın almak için sepetinize eklemeniz yeterli.Ürün Kodu: 78101

"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız