Knorr Fesleğenli Makarna Sosu 50 G #30003758 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Fesleğenli Makarna Sosu 50 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
34,50 TL

adet

Makarnada farklı lezzetler denemeyi seven makarna sevdalılarına iyi bir haberimiz var! Kendi mutfağınızın konforunda kolayca İtalyan usulü soslu makarna yapmaya ne dersiniz? İtalyan usulü fesleğenli makarna sosu, Knorr uzmanlığı ile evinize geliyor. Knorr İtalyan Usulü Fesleğenli Makarna Sosu ile fesleğenin çok sevilen kokusu ve yoğun tadı şimdi mutfağınızda. Öğle ve akşam yemeklerinizi enfes Knorr Fesleğenli Makarna Sos ile taçlandırabilirsiniz. Fesleğenin ferah lezzeti damağınızda unutamayacağınız bir tat bırakacak. Knorr Fesleğenli Makarna Sos ile yoğun fesleğen lezzeti makarnanızla buluşuyor. Sürdürülebilir tarım mahsulü enfes fesleğen, makarnanıza çok yakışacak. Bu eşsiz lezzeti hazırlamak sadece 5 dakika alırken damağınızda bırakacağı tat uzun süre sizinle olacak. Knorr Fesleğenli Makarna Sos ile evde İtalyan usulü makarna hazırlamak için yapmanız gerekenler çok basit. Knorr Fesleğenli Makarna Sos’u 250 ml su içinde kaynayana kadar karıştırın. Sos kaynadıktan sonra 5 dakika kısık ateşte pişirin. Sonrasında Knorr Fesleğenli Makarna Sos’u haşladığınız makarna ile buluşturabilirsiniz. Bu pratik lezzet, dakikalar içinde servise hazır hale gelerek makarnanıza lezzetli bir dokunuş yapacak. Knorr Fesleğenli Makarna Sos, hoş kokusu ve damakta kalan tadı ile mutfağınızda yerini almaya hazır. Üstelik sürdürülebilir tarımla elde edilen fesleğeni Siz de Knorr Fesleğenli Makarna Sos’u hemen deneyin, İtalyan usulü makarna lezzetini evinizde kolayca deneyimleyin.

İçindekiler Bilgisi
Buğday unu, yağ tozu (bitkisel yağ (palm), glukoz şurubu, süt proteini),mısır nişastası, fesleğen (%10), kurutulmuş öğütülmüş soğan, peynir tozu(süt ürünü), şeker, maya özütü, bitkisel yağ (palm), iyoylu tuz, kurutulmuş öğütülmüş sarımsak, aroma vericiler, karabiber, zerdeçal.

Alerjen Bileşenler
İz miktarda yumurta, hardal, soya çam fıstığı, kereviz ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 50
Enerji (kj) 220
Yağ (g) 2.5
Karbonhidrat (g) 6
Şekerler (g) 0.8
Protein (g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız