Calve Ballı Hardal Sos 260 G #30130694 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Ballı Hardal Sos 260 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
69,90 TL

Calve Ballı Hardal ile tatlı ve tuzlunun muhteşem uyumunu denemeye hazır mısınız? Hardalın keskin tadı balın tatlı yumuşaklığıyla buluştu ve ortaya damakları çatlatan muhteşem bir sos çıktı! Calve Ballı Hardal, çok sevdiğiniz hardal sosu, en yumuşak, en tatlı haliyle sizlere sunuyor. Et, tavuk, patates, çeşitli sebzeler, salata, pizza ve hamburger gibi yemeklerde lezzeti artıran Calve Ballı Hardal, damaklara tatlı ve tuzlunun enfes uyumunu yaşatıyor. Calve Ballı Hardal, Türk Gıda Kodeksi’ne uygun şekilde üretiliyor. Tatlı tuzlu lezzetleri bir arada sevenlerdenseniz Calve Ballı Hardal’ı mutlaka denemelisiniz! Çeşitli soslarla leziz yemeklerinize bir katkıda daha bulunmak isterseniz Calve'nin birbirinden lezzetli soslarına bir göz atmanızı öneririz. Özellikler: •Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur. •1 adet ürün yaklaşık 17 porsiyon içerir. •Ürünün şişesi plastik geri dönüşümüne uygundur. •Tatlı ve tuzlu lezzeti harmanlayan enfes bir tat sunar. •Et, tavuk, patates, çeşitli sebzeler, salata, pizza ve hamburger gibi yemeklerin lezzetini artırmak amacıyla kullanılabilir. İçindekiler: Su, Bitkisel sıvı yağ (değişen miktarda Ayçiçek, kanola),Şeker,Hardal,Bal (%8),Sirke,Yumurta sarısı,Tuz, Kıvam artırıcı (ksantan gam),Limon suyu konsantresi,Acı biber salçası,Domates salçası,Aroma vericiler,Koruyucu (potasyum sorbat), Asitilik düzenleyici (sitrik asit),Renklendirici (amonyak karamel),Antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA), İz miktarda kereviz, süt ve süt ürünleri, glüten ve balık ürünü. Güvenlik Bilgileri: •Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve Parti no (P.NO) ambalaj üzerindedir. •Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. •Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız. Yönergeler: Calve Ballı Hardal, patates kızartması, hamburger, pizza gibi yemeklerin yanında bandıra bandıra yemek için mükemmel bir seçenek! Ayrıca salatalarınıza sos hazırlarken ballı hardal sosunu kullanarak enfes bir lezzet elde edebilirsiniz. •Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur. •1 adet ürün yaklaşık 17 porsiyon içerir. •Ürünün şişesi plastik geri dönüşümüne uygundur. •Tatlı ve tuzlu lezzeti harmanlayan enfes bir tat sunar. •Et, tavuk, patates, çeşitli sebzeler, salata, pizza ve hamburger gibi yemeklerin lezzetini artırmak amacıyla kullanılabilir.

İçindekiler Bilgisi
Su,bitkisel sıvı yağ (değişen miktarlarda ayçiçek,kanola),şeker,hardal,bal (%8),sirke, yumurta sarısı,tuz,kıvam arttırıcı (ksantan gam),limon suyu konsantresi,acı biber salçası,domatessalçası,aroma vericiler, koruyucu (potasyum sorbat),asitlik düzenleyici (sitrik asit),renklendirici (amonyak karamel),antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA).

Alerjen Bileşenler
İz miktarda kereviz,süt ve süt ürünleri,gluten ve balık ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 300
Enerji (kj) 1300
Yağ (g) 21
Doymuş Yağ(g) 2.5
Karbonhidrat (g) 24
Şekerler (g) 23.9
Protein (g) 0.9
Tuz(g) 1.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız