Knorr Zerdeçallı Tahıllı Yoğurt Çorbası 79 G #30383442 | CarrefourSA
Marka: KNORR

Knorr Zerdeçallı Tahıllı Yoğurt Çorbası 79 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

"En güzel lezzetleri tek kaşığa sığdıran Knorr’dan nefis bir Yoğurt Çorbası tatmaya ne dersiniz?

 

Tam tadında ve kıvamında Zerdeçallı Tahıllı Yoğurt Çorbamızın lezzetine ulaşmak için güneşte olgunlaşan sebze ve baharatları mevsiminde topluyor, tıpkı anneniz gibi kurutup kilerimizde saklıyoruz. Bu sayede en lezzetli tatları her mevsim aynı kasede buluşturabiliyoruz. Lezzetli çorbalar için malzemeleri şeflerimizin usta dokunuşlarıyla harmanlıyoruz. Hava, ışık ve neme karşı koruma sağlayan 3 katlı paketlerimiz ile çorbalarımızın tazeliğini uzun süre koruyoruz.

 

Pirinç, dövme buğday, yeşil mercimek, zerdeçalın eklenmesiyle hazırlanan bu zengin ve doğal protein kaynağı yoğurt çorbası tarifini biz sunuyor, lezzet dokunuşunu size bırakıyoruz.

 

Knorr Kremalı Brokoli Çorbasını pişirmek için iki farklı pişirme yöntemi izleyebilirsiniz.

 

Şefin önerisi, en lezzetli haliyle hazırlamak için gereken malzemeler: 1 Paket Knorr Zerdeçallı Tahıllı Yoğurt Çorbası, 5 su bardağı soğuk su ve 3 çorba kaşığı (100 gr) yoğurt. Gelelim hazırlanmasına. 1 Paket Knorr Zerdeçallı Tahıllı Yoğurt çorbasını, 5 su bardağı soğuk suya ilave edin ve bir tencerede kaynayıncaya kadar karıştırın. Kaynamaya başlayan yoğurt çorbasının altını kısın ve 10 dakika pişirin. Pişen çorbadan 1 kepçe alın ve ayrı bir kapta 3 çorba kaşığı yoğurt ile karıştırın. Yoğurtlu terbiyeyi yavaş yavaş karıştırarak tenceredeki çorbaya ekleyin. Tekrar kaynayınca altını kapatıp servis edin.

 

Evde yoğurt yok, ben terbiye eklemek istemiyorum diyorsanız üzülmeyin, onun için de çözümümüz var. 1 paket çorbayı, 5 su bardağı soğuk suyla bir tencereye alıp kaynayıncaya kadar karıştırdıktan sonra kısık ateşte 10 dakika pişirdikten sonra da lezzetli çorbanızı servise hazır edebilirsiniz.

 

Bu protein kaynağı çorbanın lezzetini yoğunlaştırmak için Knorr nane baharatını da yağda kavurup servis ederken üzerine ekleyebilirsiniz.

 

Knorr olarak yılların getirdiği kurutulmuş çorba tecrübesini, yapımı zor çorbalar, sofralarınızla pratik şekilde buluşturuyor, sizin ve sevdikleriniz için sofralarınızı çeşitlendiriyoruz. Bu yüzden de yıllardır Türkiye’nin 1 Numaralı Çorba Markasıyız.

 

Sürdürülebilir Tarım Destekçisi Knorr’dan tam tadında Knorr Zerdeçallı Tahıllı Yoğurt çorbası ile şimdi tanışın.

 

Knorr. Lezzeti İyilikten. "

 

            Doğal Protein Kaynağıdır.

            Ev yapımı tadındadır.

            Yaklaşık 4 porsiyondur.

            Türkiye’de üretilmiştir.

            Mevsiminde toplanan ve özenle kurutulan sebze ve baharatlar içerir.

 

İçindekiler Bilgisi
Buğday unu, peyniraltı suyu tozu, nişasta, iyotlu tuz, yoğurt tozu(%8), yeşil mercimek(%6,3), süt tozu, kurutulmuş havuç, şeker, maya özütü, kurutulmuş öğütülmüş nane, bitkisel yağ(ayçiçek), sirke tozu, aroma vericiler, sarımsak, kurutulmuş öğütülmüş soğan, zerdeçal(%0,3).

Alerjen Bileşenler
Gluten, süt ve süt ürünleri içerir. İz miktarda yumurta, hardal, soya, badem, kereviz, fındık, çam fıstığı, antep fıstığı ve susam içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin, kuru ve kokusuz yerde saklayınız.

Kullanım Talimatı
1 Paket Knorr Zerdeçallı Tahıllı Yoğurt Çorbası, 5 su bardağı soğuk su ve 3 çorba kaşığı (100 gr) yoğurt. 1 Paket Knorr Zerdeçallı Tahıllı Yoğurt çorbasını, 5 su bardağı soğuk suya ilave edin ve bir tencerede kaynayıncaya kadar

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayı ve Ticaret Türk A.Ş. Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:13 34768 İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 344 17
Enerji (kj) 1440
Yağ (g) 2.3 3
Doymuş Yağ(g) 0.5 3
Karbonhidrat (g) 66.2 25
Şekerler (g) 19 21
Lif(g) 3.5 14
Protein (g) 12.8 26
Tuz(g) 8.5 142
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız