Tamek Patlıcan Kızartma 380 G #30081589 | CarrefourSA
Marka: TAMEK

Tamek Patlıcan Kızartma 380 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL

adet
Tamek Patlıcan Kızartma 380 g

Patlıcan, Türk yemek kültüründe en çok tercih edilen sebzelerden biri olarak gıda ve yemek malzemeleri arasında hazır bir şekilde kullanabileceğiniz kızartma patlıcan konservesi gibi ürünler de pratiklik ve lezzet oluşturuyor. Tamek markasının kalitesi ve güveni ile birlikte sofralarınıza ulaşan Tamek Patlıcan Kızartma 380 g ürünü, katkısız ve servise hazır özelliği ile birlikte 365 gün rahat bir tüketim oluşturuyor. Tamek ürünlerine CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Çorbalar ve Hazır Yemekler bölümünde tedarik edebileceğiniz Tamek Patlıcan Kızartma 380 g ürünü, yaz mevsiminin en güzel döneminde taptaze toplanmış ve doğal yağda kızartılmış lezzetli bir patlıcan kızartma menüsü oluşturuyor. Açıldığı anda servise hazır bir şekilde tüketim sağlayabileceğiniz bu ürün, besleyici özelliği ile birlikte kısıtlı zamanlarda iş yerinde veya geç kalan akşam yemeklerinde hemen tüketilebilen pratik bir çözüm oluşturuyor.

Hem zamandan hem de zahmetten kurtaran bu ürün, Türk damak tadına uygun bir şekilde özenle seçilen malzemelerden hazırlanarak, doğal içeriği ile birlikte yetişkinlerin ve çocukların tüketimi için ve misafirlerinize servis edebilmeniz için özel bir lezzet sağlıyor.

İçindekiler Bilgisi
Patlıcan , domates , sarımsak , Ayçiçek yağı , şeker , tuz , karabiber

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve rutubetsiz yerde saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz. Kapağı şişmiş ve sızıntılı kutuları satın almayınız. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Tamek Gıda ve Konsantre San. Ve Tic. A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000073

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 98
Enerji (kj) 417
Yağ (g) 10.2
Doymuş Yağ(g) 1.2
Karbonhidrat (g) 0.7
Lif(g) 2
Protein (g) 0.8
Tuz(g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız