Komili Tuvalet Kağıdı 32'li #30040052 | CarrefourSA
Marka: KOMILI

Komili Tuvalet Kağıdı 32'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Komili Tuvalet Kağıdı 32'li
CarrefourSA reyonları Tuvalet Kağıtları bölümünde yer alan Komili Tuvalet Kağıdı 32'li, hem size hem de ailenize maksimum konfor sunmak üzere tasarlanmıştır. Özel teknolojisi sayesinde cilde en uyumlu, en sağlıklı ve en kaliteli ürünler arasında yer alır.
Komili Konfor, Türkiye’de ilk defa kullanılan özel Viscosoft teknolojisi ile üretilmektedir. Viscosoft teknolojisi sayesinde ekstra yumuşak, emici ve dayanıklı kağıt özelliklerine sahiptir. İdeal bir kullanım olanağı sunan Konfor, ekstra yumuşaklık sağlarken suyu içine hapseden mikro hücreler sayesinde ekstra emicilik sunar.
Elinize aldığınızda farkı anında hissedeceğiniz Konfor Tuvalet Kağıdı, %100 saf selülozdan üretilmektedir ve 3 katlıdır. Doğallığı ve yumuşak dokunuşu sayesinde hem kendiniz hem de aileniz için en ideal temizlik ve bakım ürünleri arasında yer alır. Islak kullanım sırasında elinizde dağılmaz. Tuvalete atıldığında ise kolayca erir ve böylece tuvaletinizi tıkamaz.
Çevre dostu özellikleri sayesinde öne çıkan ürün, hijyenik koşullarda el değmeden üretilir. %100 güvenle kullanabileceğiniz ürün, 32’li ekonomik paketinde sizlere sunulur. Ayrıcalıklı ürünü denemek için, hemen şimdi sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız