Koroplast Büzgülü Çöp Torbası Limonlu Orta Boy 20'li #30092337 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Büzgülü Çöp Torbası Limonlu Orta Boy 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Koroplast Büzgülü Çöp Torbası Limonlu Orta Boy 20'li

 

Krp. Koku Hapsetme Limon Büzg.Orta Çöp T özel üretim teknolojisi ile çöplerin içerisinde kötü kokuları hapseder. Çöpler ne kadar kötü kokarsa koksun dışarıya o kötü kokuları çıkartmaz. Üç katlı bir üretim sistemine sahip olan çöp torbalarının bir katı kötü kokuyu geçirmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Diğer katı ise limon kokularına sahiptir. Bu sistem sayesinde hem kötü kokular dışarı çıkmazken hem de bulunduğu ortama güzel kokular yayar. CarrefourSA ev ve züccaciye reyonlarında bulabileceğiniz çöp poşetleri ile evlerinizde mutfaklarınız ya da çöp bulunan yerler çöp kokularından kurtulmuş olur.

Krp. Koku Hapsetme Limon Büzg.Orta Çöp T orta boy ölçülere sahip olup büzgülü ağız sistemine sahiptir. Bu sistemler sayesinde hem çöplerin depolanması hem de taşınması sırasında rahatlık yaşatır. 55 cm x 60 cm ölçülerinde olan çöp poşeti orta boy çöp kovaları için uygun boyuttadır. Bu şekilde kovaların pislenmeden kullanılabilmesi mümkündür. Teknolojik koku hapseden sistemi sayesinde de çöplerin kötü kokular yayması engellenmiş olur. Yirmi adet çöp poşeti ile uzun süre kullanım sunar.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız