Koroplast Büzgülü Çöp Torbası Orta Boy Çilekli 20'li #30098207 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Büzgülü Çöp Torbası Orta Boy Çilekli 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Koroplast Büzgülü Çöp Torbası Orta Boy Çilekli 20'li

 

Krp. Koku Hapsetme Çilek Büzg. Orta Çöp T. Koroplast markasının yeni ürettiği, pis kokuyu dışına sızdırmayan çöp poşetidir. Diğer modellere göre üç kat daha dayanıklı olan çöp poşetleri ile kokunun ve çöplerin dışına sızması ve dökülmesi engellenmektedir. Özel kokuları ile de çöp poşetlerini kullanırken etrafa güzel kokular yayılır. CarrefourSA ev düzenleme reyonlarında bulabileceğiniz ürünler ile çöplerinizin güzel kokulara sahip olması mümkündür.

Krp. Koku Hapsetme Çilek Büzg. Orta Çöp T. çilek kokusu ile kullandığınız yerleri güzel kokular ile dolduracaktır. Özel tasarıma sahip olan çöp poşetleri içerisinde bulunan kötü kokuların etrafa yayılmasını engellemektedir. Koku engelleyici tasarımı sayesinde ev ya da diğer kullandığınız alanlarda çöp kokusu oluşması sorunu ortadan kaldırılmıştır. İçeriğinde bulunan çilek kokusu ile bu ortamların güzel kokulara sahip olması sağlanır. İçeriğinde bulunan zeolit mineralleri sayesinde koku hapsetme özelliği kazandırılmaktadır. Çöp poşetleri ölçü olarak 55 cm x 60 cm ölçülerinde olup orta boy çöp kovaları ile kullanılabilmektedir. Kokulu çöp poşetleri ile hem kötü kokuları hapsedip hem de güzel kokulu alanlara sahip olabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız