Koroplast Ekstra Güçlü 10'lu Battal Boy Çöp Torbası #30097063 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Ekstra Güçlü 10'lu Battal Boy Çöp Torbası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Koroplast Çöp Torb. Battal 72x9

Ev düzenleme ve zücaciye bölümünden küçük fakat önemli bir ürünü olan çöp torbalarında Koroplast kalitesini tercih edin. Koroplast çöp torb. Battal 72x9 evlerinizin düzenliği ve temizliği için sizlere yılların deneyimini sunmaktadır. Yıllardır alanında öncü ve kalitenin lideri olan Koroplast çöp torbalarında kaliteli malzeme ve hijyen sağlama özellikleriyle aradığınızdan daha fazlasını vaat ediyor. Çöp torbaları evlerde çeşitli alanlardan kullanılan bir temizlik ürünüdür. Daha çok hijyeni korumak için tercih edilir. En çok da mutfak ve banyo çöpleri için tercih edilmektedir. Mutfağınızda her gün biriken çöpler için Koroplast çöp torbalarını kullanmayı deneyebilirsiniz. Gün boyu mutfakta yoğun olarak çalışan bayanların tercihi battal boy çöp torbalarından yana olmaktadır. Tek seferde daha çok çöpü içine almasının yanında kalın yapısıyla da dikkati çekmektedir.

Koroplast çöp torb. Battal 72x9 ürünü Koroplast torbaların içinde en büyüğüdür. Ürünün çeşitli boy ve ebatları bulunmakla birlikte en kalını ve sızdırmaz olanı battal boya sahip olan torbalardır. Bu ürün sayesinde evinizin haftalık ve aylık temizliklerinde biriken çöp ve fazlalıkları kolayca evden uzaklaştırabilirsiniz. Son derece ekonomik olan Koroplast torbaları ile çöpleri kolayca uzaklaştırmakla hijyeni korumakta önemli bir adım atmış olacaksınız. Ev düzenleme bölümünden ürünümüze kolayca ulaşabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız