Koroplast Çöp Torbası Jumbo Boy #30097064 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Çöp Torbası Jumbo Boy

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Koroplast Çöp Torb. Ext Jumbo

Türkiye’nin ilk çöp torbası Koroplast kalitesiyle satışa sunulan Koroplast Çöp Torb. Ext Jumbo, ekstra dayanıklı olarak üretilmiştir. Sağlam, sızdırmayan, çevre dostu Koroplast çöp torbaları, TSE onaylıdır ve geri dönüştürülebilir plastik ile üretilmiştir. Hayatımızı kolaylaştıran en önemli temizlik ürünlerinden olan çöp torbaları, her alanda düzeni sağlar. Günümüzde de doğa dostu Koroplast çöp torbaları, pratik ve sağlıklı bir temizliğin olmazsa olmazı haline gelmiştir. Bir ruloda 10 adet bulunan Koroplast Çöp Torb. Ext Jumbo ürünümüzü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

80x110 cm boyutlarında üretilen Koroplast Çöp Torb. Ext Jumbo, güvenilir ve hijyenik bir ürün özelliği taşıyor. Dışarı çöp sızdırmayan ve koku yayılmasını engelleyen çöp torbaları her alanda düzenli temizlik sağlar. Özellikle hacimli ve ağır çöpler için tasarlanmış olan çöp torbası, ekstra güçlü yapısı ile mutfak, apartman ve iş yerleri gibi alanlarda güvenle kullanılabilir. Kolay yırtılmayan ve geri dönüştürülebilir Koroplast Çöp Torb. Ext Jumbo ürünümüze, ev düzeni ve züccaciye reyonumuzun, ev düzenleme bölümünden ulaşabilir, internet sayfamız üzerinden de kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız