Koroplast Pişirme Kağıdı 8 Metre #30020201 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Pişirme Kağıdı 8 Metre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
94,90 TL

adet
KOROPLAST PİŞİRME KAĞIDI 8M

Özenle hazırladığınız hamur işleriniz tepsiye yapışıyor ve alırken dağılıyor mu? Fırın tepsilerinizde biriken yemek kalıntıları ve yağları temizlemekte zorlanıyor musunuz? Öyleyse ev düzeni ve zücaciye reyonlarında KOROPLAST PİŞİRME KAĞIDI 8M ürününü aramanızda yarar var. CarrefourSA reyonlarında yiyecek koruyucular bölümünden temin edebileceğiniz bu ürün sayesinde yiyeceklerin tepsinize yapışması probleminden kurtulabilirsiniz. Bu sayede fırında kullanılan pişirme araçlarını kısa sürede ve kolayca temizlemek mümkün olabiliyor. Bu da mutfakta yemek hazırlama için geçirdiğiniz süreyi kısaltıyor ve daha az yorulmanıza yardımcı oluyor.

Gıda ile temasa uygun özellikte üretilen KOROPLAST PİŞİRME KAĞIDI 8M rulo formunda satışa sunuluyor. Fırında kullanacağınız mutfak ürününün boyutuna göre dilediğiniz boyutta kağıdı keserek pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Ürünü 220 dereceye kadar olan sıcaklıklarda yanmadan ve yiyeceklerinize yapışmadan kullanmak mümkün oluyor. Pişirme kağıtları koyu sarı bir görünüme ulaşıncaya dek birden fazla kez fırında kullanılabiliyor. Bu ürünle ilgili en önemli özelliklerden biri de ürünün helal sertifikasına sahip olması. Bu özellik mutfak ürünlerinde dini hassasiyetleri gözeterek tercih yapanlar için büyük bir önem taşıyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız