Cook Streç Film 33 Mt #30179648 | CarrefourSA
Marka: COOK

Cook Streç Film 33 Mt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
112,90 TL

adet

Gıdaların uzun süre bozulmadan saklanmasına yardımcı olan Cook streç film, aynı zamanda çeşitli kokuların birbirine karışmasını önler. 30 cm x 33 m ölçüsüne ve 9 mikron kalınlığa sahip olan ürün, besinler için ideal saklama ortamı oluşturur. 

Kaliteli Streç Film Nasıl Olmalıdır?

Mutfaklarda en çok kullanılan malzemeler arasında yer alan streç filmin kaliteli olması, ihtiyacı en iyi şekilde karşılaması açısından önemlidir. Saklamada, paketlemede ve taşımada kullanılabilen ürünlerin sağlığa zararlı maddeler içermeyen yapıda olması gerekir. Uygun kalitedeki streç film, elastik yapısı ile besinlerin uzun süre taze kalmasını ve hijyenik bir ortamda saklanmasını sağlar.

Cook Streç Film Neden Tercih Edilmelidir?

PVC hammaddesinden üretilen ürün, saf yağ ve yağlı ortamdaki gıda maddeleri dışındaki tüm gıdalar için kullanılabilir. Mükemmel tutunma ve yapışma özellikleri sayesinde ürün, gıdalarınızı kolay bir şekilde kaplayarak dış etkilerden ve bakterilerden korumaya yardımcı olur. Gözenekli yapısı ile film, gıdaların nefes almasını ve daha uzun süre taze kalmasını sağlar. Siz de ev düzeni ve züccaciye kategorisinden hemen satın alabileceğiniz Cook film ile yiyeceklerinizin uzun süreli taze ve sağlıklı kalmasına katkıda bulunabilirsiniz.

30179648

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız