Koska Fındıklı Çikolata Kap Lokum 140 Gr #30177067 | CarrefourSA
Marka: KOSKA

Koska Fındıklı Çikolata Kap Lokum 140 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
94,50 TL

adet
Koska Fındıklı Çikolata Kap Lokum 140 Gr

Türk lezzetlerinden biri olan lokum gıda ve yemek malzemeleri arasında gündelik olarak tüketebileceğiniz ve eşsiz bir tat sağlayan özel bir gelenek olarak tercih ediliyor. Bitter çikolata kaplı ve fındıklı tarifi ile çok özel bir tat oluşturan Koska Fındıklı Çikolata Kap Lokum 140 gr ürünü de hem gündelik tüketim hem de hediye için tercih edebileceğiniz özel bir ürün oluşturuyor. Koska lokum ürünlerine CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde Şekerleme kısmı içerisinde bulabileceğiniz bu geleneksel şekerleme ürünü, paket içeriğinde bulunan lezzetli küçük lokumlarla eşsiz bir tat oluşturuyor. Bol miktarda kuruyemiş içeriyi bulunan Koska Fındıklı Çikolata Kap Lokum 140 gr ürünü, 100 Yıllık bir geleneğin sürdürülmesi ile üretilirken eşsiz bir uyum oluşturuyor.

İçeriğinde Gluten bulunduğu için tüketimine dikkat edilmesi gereken bu ürün, oda sıcaklığında 12 ay saklama koşulu sağlarken, doğal şekerle tatlandırılmış kaliteli bir lezzet sağlıyor. Çocuklar için ve bayram hediyeleri için özel bir şekilde tercih edebileceğiniz bu lokumu sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Fındıklı Lokum (%80) [Şeker, Fındık (%12), Mısır Nişastası, Su, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit)], Sütlü Çikolata (%20) [Şeker, Süttozu, Kakao Yağı, Kakao Kitlesi, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Doğal Aroma Verici (Vanilya)].

Alerjen Bileşenler
Eser Miktarda Antep Fıstık, Ceviz, Badem, Yerfıstığı, Susam Ve Buğday Glüteni İçerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
MERTER HELVA SAN.VE TİC.A.Ş.Cihangir Mahallesi Şehit J.Kom.Onbaşı Ayhan Arslan Sok No:2 Ambarlı Kavşağı 34310 Avcılar - İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000960

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 440
Enerji (kj) 1854
Yağ (g) 12.7
Doymuş Yağ(g) 6.4
Karbonhidrat (g) 75.4
Şekerler (g) 75
Lif(g) 1.5
Protein (g) 5.3
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız