Kotex Ultra Dev Ekonomik Paket Gece 24'lü #30073458 | CarrefourSA
Marka: KOTEX

Kotex Ultra Dev Ekonomik Paket Gece 24'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Kotex Ultra Dev Ekonomi Gece 24'lü kişisel bakım makyaj ürünlerindeki bayan ped hijyen ürünleri arasındaki ultra pedler kategorisinde sizleri bekliyor. Ekonomik hediye paket isteyenlere özel üründür. Ultra kanatlı normal ürünü normal yoğunluktaki günler için tercih edebilirsiniz. Pamuksu üst yüzeye ve ipeksi dokuda kanatlara sahiptir. Bu sayede cildinizi oldukça rahat hissettirir. Yumuşaklık sağlar. Sızıntıları önlemek için özel geliştirilmiştir. Hızlı emici merkezi ve koruma kanalları sayesinde üstün koruma özelliği bulunur. Ergonomik tasarımlıdır. Gelişmiş kanatları iç çamaşırınıza kusursuz uyum sağlamaktadır.

 Kullanımı oldukça basittir. Pedi sarılı olduğu ambalajdan ayırdıktan sonra yapışkan yüzeyini çamaşırınıza tutturun. Pedin kanatlarını ise çamaşırınızın altına kıvırarak tutturun. Kullanılmış pedinizi özel ambalaja sararak çöpe atmalısınız. Sağlığınız ve rahatınız için Kotex’in gerektiğinde ve en geç 3-4 saatte bir değiştirilmesi tavsiye edilir. Kotex Ultra Dev Ekonomi Gece 24'lü avantajlı alışveriş fırsatını sizlere sunuyor. Süper ekonomik pakete sahip olabilirsiniz. Özel günleriniz için oldukça idealdir. Cilt dostu olup yumuşaklık hissi vermektedir. Ürüne CarrefourSA reyonlarından da ulaşmanız mümkün.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız