Kotex Yıkama Jeli Hassas Cilt 236ml #30141970 | CarrefourSA
Marka: KOTEX

Kotex Yıkama Jeli Hassas Cilt 236ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Kadın genital bakımına verdiği önemle geliştirdiği ürünler dünya genelinde güvenle kullanılan, bir genital temizlik ürünü Kotex yıkama jeli hassas cilt CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Genital Bölge Yıkama Jelleri, özel olarak geliştirilmiş formülleri sayesinde cildinize nazik bir dokunuş sağlarken, gün boyu ihtiyacınız olan bakımı ve hijyeni de sunar. PH değeri genital bölge ile uyumludur. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Hipoalerjeniktir. MIT&Paraben içermez.

Kotex Kimberly-Clark şirketine ait, dünyada bayanlar,genç ve ergen kızlar için ince ve hijyenik pedler ve tamponlar üreten markadır. Modern, ticari, tek kullanımlık pedler ilk kez Almanya’ da on dokuzuncu yüzyılın sonlarında Hartmann ve ABD’ de Johnson & Johnson şirketi tarafından tanıtılmışdır. Ancak Kimberly-Clark tarafından 1920 yılında başlatılan Kotex markası daha popüler ve yaygın oldu.Hearst Corporation medya şirketinin Good Housekeeping dergisinde yerleştirilen reklamla geniş kitlelere tanındı.Bu pazarlama ürünün toplu satışına neden oldu. Procter & Gamble 1983 yılında piyasaya Orkid (Always) markasını çıkarmakla Kotex’ e rakip oluşturdu. 1927 yılında 57 ülkede satışı 11.000.000 $-a ulaşan Kotex markası şimdi 150-den fazla ülkede satış yapıyor.

236 ml 

Hassas ciltler için

Kotex Yıkama Jeli

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız