L'Oreal Paris Infaillible Gel Crayon Göz Kalemi 01 Back To Black - Siyah #30170325 | CarrefourSA

L'Oreal Paris Infaillible Gel Crayon Göz Kalemi 01 Back To Black - Siyah

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
L’Oréal Paris Infaillible Gel Crayon Göz Kalemi 01 Back to Black - Siyah

Siyahın en yoğun halini göz makyajına taşıyan L’Oréal Paris Infaillible Gel Crayon Göz Kalemi 01 Back to Black, daha kalıcı ve çarpıcı sonuçlar elde etmek isteyenlerin gözdesi! Siz de yoğun siyahın bakışlara kattığı aurayı günlük hayatınıza taşımak istiyorsanız L’Oréal Paris Infaillible Gel Crayon Göz Kalemi'ni deneyebilirsiniz.

L’Oréal Paris Infaillible Gel Crayon Göz Kalemi, 24 saat boyunca tende kalan çok özel bir formüle sahip. Suya dayanıklı yapısı ve yüksek pigmentasyonu sayesinde gün boyunca tazeliğini korur. Bozulan makyajın yarattığı can sıkıntısını hayatınızdan çıkarmanızı sağlayan L’Oréal Paris Infaillible Gel Crayon Göz Kalemi ile dilerseniz yalnızca kirpik diplerini belirginleştirebilir, isterseniz de farklı makyaj modellerini deneyebilirsiniz. 

Alt ve üst kirpik diplerinize ince bir çizgi halinde L’Oréal Paris Infaillible Gel Crayon Göz Kalemi'ni uygulayın. Daha fazlası için temiz bir fırça ya da parmak uçlarınız yardımıyla çizgiyi hafifçe dağıtın. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız