Lahana Organik #30093035 | CarrefourSA

Lahana Organik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
38,90 TL

Lahana Organik

Meyve/sebze reyonu içinde organik tüm sebzelere ulaşabilirsiniz. Lahana organik ürünler içinde en çok tercih edilen sebzelerden biridir. Sağlık açısından son derece yarayışlı bir besin olan lahananın lezzeti de tartışılmaz bir konudur. Lahanalar genelde sarma yapımı için satın alınır. En lezzetli sarmalar için mağazamızda bulunan organik ve sağlıklı lahanalardan seçiminizi yapabilirsiniz. Ayrıca salatalar için hem farklı bir renk hem de ilginç bir tat olan lahana seçimi konusunda organik olmasına dikkat etmelisiniz. Mağazamızda organik ve kimyasal içerik barındırmayan sebzeler ile sağlıklı bir hayat için alışveriş yapabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında yerini alan organik lahanalar sizin ve ailenizin sağlığı için satışa sunulmuştur.

Organik meyve ve sebzeler reyonuna geldiğinizde sizleri lahana organik seçenekleri beklemektedir. İhtiyacınıza uygun ebatlardaki lahanaları sepetinize ekleyerek alışverişinize devam edebilirsiniz. Lahana sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlar. Lifli bir gıda olduğundan sürekli olarak tüketildiğinde zayıflamaya yardımcı olur. Aynı zamanda bir C vitamini deposu olan lahananın göz sağlığını koruduğu biliniyor. Cilt güzelliği konusunda da etkili olan organik lahana için hemen ilgili reyonlarda alışverişe başlayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız