Lava Eco Gt 30 T5 Yuvarlak Bombe Gıll Tencere #30137732 | CarrefourSA
Marka: LAVA

Lava Eco Gt 30 T5 Yuvarlak Bombe Gıll Tencere

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
1.159,90 TL

Mutfak gereçleri alanında 40 yıllık tecrübesi ile öne çıkan Lava markası yüksek teknolojili ve modern fabrikası sayesinde sektörün kaliteli ve şık ürünlerinin tasarımını gerçekleştirmektedir. Demir döküm tencere, tava ızgara ve ocak üstü döküm ızgaralar konusunda uzmanlaşmış olan Lava markası emaye kaplamaları ile ürünlerinde renk çeşitliliği yakalamaktadır. Şık ve modern tasarımları ile yemek odası ve mutfaklarda dekorasyona tamamlayıcıdır ve mükemmel bir yüzey kalitesine sahiptir.

Et ve Sebze Yemekleri için Lava Grill Tencere 

Sağlıklı ve doğal malzemesi ile öne çıkan Lava Eco GT 30 T5 Yuvarlak Bombe Grill Tencere kolay kullanımı ile dikkat çekmektedir. Sünger ve el deterjanı ile temizlenebildiği gibi bulaşık makinesinde de gönül rahatlığı ile yıkanabilir. Emaye kaplaması sayesinde sağlıklıdır, pişirdiği yemekler ile herhangi bir etkileşime girmeden sebzeleri közler, etleri mangal tadında pişirir. Yemeklerin besin değerini kaybettirmemesi ile öne çıkar. Hem kısık ateşte ağır pişecek yemekler hem de harlı ateşte hızlı bir şekilde mühürlenecek etler için birebirdir. CarrefourSA'nın tava reyonundan mutfağınız için Lava grill tencereyi tek tıkla satın alabilirsiniz. 

30137732

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız