Lay's Baharatlı Patates Cipsi Parti Boy 150 Gr #30084117 | CarrefourSA
Marka: LAYS

Lay's Baharatlı Patates Cipsi Parti Boy 150 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
37,95 TL 32,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Lays Baharat Çeşnili Patates Cipsi Parti Boy 150g

 

Paketi açtığınız anda mis gibi doğal patates cipsinin kokusunu duyarsınız. Eller aynı anda kâseye dalar, çıtır çıtır Lay’s lezzeti sohbetlere, televizyon keyfine keyif katar. Eee, Lay’s’in her tadı başka bir güzel. Klasik, Baharat çeşnili, Mevsim Yeşilliği-Yoğurtlu ve Zeytinyağlı… Siz de bir paket Lay’s açın, çıtır çıtır Lay’s lezzetine doyun. Lay’s cips çeşitleri CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda!

 

Lay’s paketlerinde sadece Türkiye’nin dört bir yanındaki yüzlerce çiftçimizle özel yetiştirdiğimiz patatesleri kullanıyoruz. Özenle yetiştirdiğimiz patateslerimizi sizler için incecik dilimleyip pişirerek en çıtır patates cipsine dönüştürüyoruz. Siz de bir paket Lay’s açın, çıtır çıtır Lay’s lezzetine doyun. Lay’s tadını seven, baharattan da vazgeçemeyenler için bir alternatif: Lay’s Baharatlı. Siz de bir paket Lay’s açın, çıtır çıtır Lay’s lezzetine doyun. Mevsimin en güzel yeşilliklerini yoğurdun hafif tadı ile bir araya getiren Lay’s Yoğurt ve Lay’s Yoğurt ve Mevsim Yeşillikli patates cipsi özgün bir tat arayanlar için uzun süredir piyasada.

Dünyanın 200’ü aşkın ülke ve bölgesindeki tüketiciler, her gün 1 milyar adedi aşkın PepsiCo ürününü zevkle tüketmektedir. PepsiCo, aralarında Frito Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker ve Tropicana’nın da bulunduğu birbirini tamamlayan yiyecek ve içecek portföyüyle, 2013 yılında 66 milyar doları aşan bir net gelire ulaşmıştır. PepsiCo’nun ürün portföyü, her biri yılda 1 milyar doları aşkın satış hacmine sahip 22 markanın da bulunduğu geniş bir aralık içerisindeki eğlenceli ürünlerden oluşur.

İçindekiler Bilgisi
Patates, Mısır Yağı, Baharatlı Çeşni [Şeker, Baharatlar %2,1 (Kırmızı Biber Tozu, Soğan Tozu, Sarımsak Tozu), Tuz, Buğday Galetası (Gluten İçerir), Peynir Altı Suyu Permeatı (Laktoz İçerir), Aroma Vericiler, Keçiboynuzu, Potasyum Klorür, Renklendirici (Paprika Ekstraktı), AsitlikDüzenleyiciler (Malik Asit, Sitrik Asit), Kanola Yağı, Tütsü Aroma Vericisi].

Alerjen Bileşenler
Buğday galetası (gluten içerir), peynir altı suyu permeatı (laktoz içerir)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru ve serin ortamda saklandığı taktirde TETT'ye kadar tazeliğini korur.

Koruyucu Atmosferde Ambalajlanmıştır

Süzme Ağırlık
150

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Frito Lay Gıda San. ve Tic. A.Ş. Tekfen Tower Büyükdere Cad. No:209 A Blok 34394 4.Levent / İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-41-K-000462

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 535 27
Enerji (kj) 2230 27
Yağ (g) 32.8 47
Doymuş Yağ(g) 4.8 24
Karbonhidrat (g) 51.9 20
Şekerler (g) 3 3
Lif(g) 4.2 17
Protein (g) 5.9 12
Tuz(g) 1.3 22
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız