Lezita Tabaklı Fileto Kg #30064164 | CarrefourSA
Marka: LEZITA

Lezita Tabaklı Fileto Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
203,90 TL

kg

Lezita Tabaklı Fileto, piliç göğüs etinin kemik ve deriden ayrılmasıyla hazırlanıyor. Yapısı nedeni ile mutfaklardaki kullanım alanı geniş olan fileto fırında, ızgarada veya tencerede pişirilebiliyor. Küp küp kestiğiniz eti süt, yoğurt ve baharat karışımı ile harmanlayarak terbiye ettikten sonra şişe dizerek ızgarada veya mangalda pişirebilirsiniz. Suda haşladığınız ürünü; mevsim yeşillikleri, domates, mısır ve salatalık kullanarak hazırladığınız salatanın yanında tüketebilirsiniz. Sevdiğiniz sebzelerden hazırlayacağınız yemeğin içerisine ürünü ekleyerek lezzetini ve besin değerini artırabilirsiniz.

Göğüs fileto, yapısındaki yağ ve kalori miktarı düşük olduğu için diyet yapanlar veya formunu korumak isteyenler tarafından rahatlık ile tüketilebiliyor. Lifli yapısı sayesinde kolay hazmedilen ürün yüksek miktarda kaliteli protein içeriyor. Bu özelliğinden dolayı vücut gelişimine katkı sağlayan ürünün 100 gramında 140 kcal enerji bulunuyor. Uzun süre oda sıcaklığında bırakılmaması gereken beyaz etin, buzdolabında veya derin dondurucuda muhafaza edilmesi öneriliyor. üRÜn, streç film kaplı polystrene tabak içerisinde tüketime sunuluyor. Beyaz etin lezzetli tadını tercih edenler için hazırlanan Lezita Fileto'yu hemen satın alın.

Ürün Kodu: 338470

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız