Lezita Tabaklı Baget Kg #30064211 | CarrefourSA
Marka: LEZITA

Lezita Tabaklı Baget Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
142,90 TL

kg

Lezita Tabaklı Baget CarrefourSA kalite ve güvencesiyle sofralarınıza geliyor. Parça piliç, kanat, but, göğüs gibi kısımlara ayrılarak satışa sunulması sayesinde tariflerinizde daha pratik ve kolay kullanım alanları buluyor. Tavuk etinin en sevilen kısımlarından olan but bölümü, kemiğe yakın olması sebebiyle daha yumuşak ve lezzetli bir tada sahiptir. Lezita Tabaklı Baget sayesinde bu kısımları tek bir pakette satın alarak daha pratik bir şekilde tariflerinizde kullanmaya başlayabilirsiniz. Ailecek severek tüketeceğiniz bu ürün, her türlü pişirme yöntemi ile kolayca hazırlanabilir ve kolaylıkla tüketilebilir.

Derili ve kemikli bir şekilde satışa sunulan bu bagetler, yemeklerinize katacağı lezzetin yanında, daha şık sunumlar yapmanıza da olanak sağlıyor. Tavuk bagetleri haşlayarak tüketebilir, baharatlar ve aroma vericiler ile marine ederek fırınlayabilirsiniz. Paneleyerek kızartabilir, sebzeler ve kızartmalarla sunabilirsiniz. Misafirleriniz için mangal ve barbekülerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kemiğinden ayırarak salatalarda, makarnalarda ve çorbalarda da kullanabilirsiniz. Lezita Baget, istediğiniz miktarda satın alabileceğiniz paket seçenekleriyle kapınıza geliyor. Siz de ürünü CarrefourSA güvencesiyle satın almak istiyorsanız, hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Ürün Kodu:338477

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız