Limon Enterdonat kg #30031268 | CarrefourSA

Limon Enterdonat kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
14,50 TL

Limon Enterdonat

Meyve ve sebze ürünleri içerisinde ekşi tadını sitrik asit nedeniyle oluşturan limon, en çok tüketilen salata ve yemek malzemelerinden birini oluşturmaktadır. Sağlıklı ve lezzetli bir limon ürünü elde etmek için de tercih edebileceğiniz ürün türlerinden biri olarak Limon Enterdonat türü gösterilebilir. Kaliteli ve doğal limon ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Meyve Sebze reyonu içerisinde Meyve bölümünde bulunan Limon Enterdonat ürünü, özellikle en çok Türkiye'de yetiştirilen ve Doğu Akdeniz Bölgesi'nde bulunan limon türlerinden birini oluşturmaktadır. Çok erken bir şekilde yetişen limon, uzun ve silindirik tipi ile birlikte ince kabuklu düzgün ve parlak bir renge sahiptir. İç kısmı yeşilimsi bir sarı renk gösteren bu ürün de çekirdek sayısı az olurken, su miktarı yüksek seviyede bulunmaktadır. Genellikle Eylül ve Aralık dönemleri arasında tüketebileceğiniz bu limon türü, tane ağırlığı olarak 100 gram civarı görülürken, özellikle salatalar, zeytinyağlı yemekler, turşular, sabah kahvaltıları, zeytinler, söğüş sebzeler ve çorba tarifleri için lezzetli bir şekilde tüketilebilir. Yüksek C vitamini ve diğer mineral ve vitaminleri içeren bu ürünü temin ederek sağlıklı tüketebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız