Lipton Ice Tea Limon Aromalı İçecek Pet 4x1 Lt #30139942 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Ice Tea Limon Aromalı İçecek Pet 4x1 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
114,50 TL

adet
Sıcak yaz aylarında serin içecekle serinlemek isteyenler için lipton limon 4x1 lt pet benzersiz tadıyla dörtlü paketinde rahat bir kullanım sağlıyor. Asit, koruyucu ve renklendirici içermeyen özel formülü sayesinde rahat tüketim olanağı veren içecekle ferahlık hissi yaşanabiliyor.Limon tadının en doğal şekilde hissedildiği ürün CarrefourSA mağazalarının içecek bölümünde buzlu çaylar arasında bulunuyor. Çay tadının ve deneyiminin limon aromaları ile birleşerek oluşturduğu eşsiz lezzeti sayesinde sıcak havalarda içilebilecek en ideal içeceklerden biri oluyor. Çayın hararet alan özellikleri ile limonun ferahlatıcı etkilerini birleştirmiş olan ürün soğuk çay ürünlerinin öncüsü olan Lipton güvencesiyle sizlere ulaşıyor. Çay yapraklarından elde edilen aromasının yanı sıra limon içeriği ile C vitamini zengin bir içecek olarak da kış aylarında da faydalı bir içecek oluyor. Dayanıklı şişesi ile uzun süre uygun koşullarda muhafaza edilmesi mümkün olan dörtlü paketteki ürün geniş kapağı ile içeceğin bardaklara konulması sırasında da büyük kolaylık sağlıyor. Yaz aylarında serinlemek kış aylarında da C vitamini deposu olan ürünü satın almak için alışveriş sepetinize kolayca ekleyebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
SU, ŞEKER, FRUKTOZ, ASİT (SİTRİK ASİT), SİYAH ÇAY EKSTRAKTI (%0,12), LİMON SUYU KONSANTRESİ (% 0,1), ASİTLİK DÜZENLEYİCİ (TRİSODYUM SİTRAT), AROMA VERİCİ (LİMON AROMASI), ANTİOKSİDAN (ASKORBİK ASİT), TATLANDIRICI (STEVİOL GLİKOZİT

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
LÜTFEN SOĞUK İÇİNİZ.

Diğer Uyarılar
KAFEİN İÇERİR (0,09 g/L)

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. TEKFEN TOWER BÜYÜKDERE CAD. NO:209 A BLOK 34394 4.LEVENT / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-01-K-007781

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 19
Enerji (kj) 82
Karbonhidrat (g) 4.6
Şekerler (g) 4.5
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız