Lipton Ice Tea Mango Aromalı İçecek Kutu 330 ml #30051805 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Ice Tea Mango Aromalı İçecek Kutu 330 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
25,00 TL

adet
  Lipton Ice Tea Mango 330 ml, sizlere CarrefourSA Buzlu Çaylar bölümünde sunuluyor. Damakta bıraktığı egzotik lezzeti ve ferahlatıcı aroması ile tüketiciler tarafından çokça tercih ediliyor. Sabah, öğlen ya da akşam; her türlü yiyeceğinizin yanında keyifle içebilirsiniz. Kaliteli ambalajı sayesinde son kullanma tarihine kadar güven içinde saklayabilirsiniz. Genellikle soğuk olarak tercih edilen tropikal meyveli içecek ile sıcak yaz günlerinde serinleyebilir; soğuk kış günlerinde ise film izlerken cips veya kuru yemişle birlikte evinizin rahatlığında yudumlayabilirsiniz. Sandviç, burger çeşitleri, pizza gibi hızlı hazırlanabilen pratik yiyeceklerle olduğu kadar ev yemekleriyle de güzel bir birliktelik oluşturan ürün, gazlı içeceklere karşı da alternatif oluyor. Çay bazlı olması sayesinde susuzluğunuzu ve hararetinizi gidermek için çok etkili bir seçenek oluşturan ürünü, gaz içermiyor oluşu dolayısıyla çocuklarınıza da gönül rahatlığıyla içirebilirsiniz. Egzotik ve tropik bir aroma ile kendine has bir lezzete sahip içeceğin hafif tadı, tek başına içildiğinde keyif verirken sizlere canlanıp yenilendiğinizi hissettirir. Her öğünde hem atıştırmalıklarla hem de geleneksel Türk mutfağının yemekleriyle uyum içinde tüketebileceğiniz lezzeti keyifle yudumlayıp serinlemek için hemen sepetinize ekleyebilir; kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
SU, ŞEKER, ASİT (SİTRİK ASİT), SİYAH ÇAY EKSTRAKTI (%0,12), MANGO SUYU KONSANTRESİ (% 0,1), ÇARKIFELEK MEYVESİ SUYU KONSANTRESİ (%0,1), AROMA VERİCİLER (MANGO, ÇARKIFELEK MEYVESİ, LİÇİ MEYVESİ), ASİTLİK DÜZENLEYİCİ ( SODYUM SİTRAT)

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
LÜTFEN SOĞUK İÇİNİZ.

Diğer Uyarılar
KAFEİN İÇERİR (0,09 g/L)

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. TEKFEN TOWER BÜYÜKDERE CAD. NO:209 A BLOK 34394 4.LEVENT / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-01-K-007781

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 25
Enerji (kj) 107
Karbonhidrat (g) 6.2
Şekerler (g) 6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız