Lipton Ice Tea Mango Aromalı İçecek Kutu 6x330 ml #30051757 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Ice Tea Mango Aromalı İçecek Kutu 6x330 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
138,75 TL

adet
Tropikal meyve denince akla gelen ilk meyvelerden olan mango, hafif tatlı tadı ile çoğu insan için vazgeçilmez bir lezzet olarak tanınıyor. Ilıman iklimlerde yetiştirilen ve rengi ile sizi kendine hayran bırakan mango, en taze şekilde toplanıp buzlu çay formunda Lipton Mango 6*330 ml Can Multipack olarak CarrefourSA Buzlu Çaylar bölümünde sizlere sunuluyor Mango meyvesinin eşsiz tadı ile buz gibi çayın muhteşem birleşimi sayesinde her mevsim ferahlamak çok daha kolay hale geliyor. 6'lı olarak sunulduğu için ailenizle veya arkadaşlarınızla birlikte yaptığınız etkinliklerde ikram edip gönüllerini kazanabilirsiniz. Size tropikal diyarların deniz, kum ve güneş birlikteliğinden doğan dingin havasını yaşama imkanı sunarken kendinizi hamakta uzanıp serin içeceğinizi yudumlarken hayal etmenize neden oluyor. Atıştırmalıklarla da kuru yemişle veya cipsle de çok iyi bir uyum yakalayan ürünü, ana öğünlerde Türk mutfağının rakip tanımaz lezzetleriyle birlikte de tüketebiliyorsunuz. Her mevsim bol güneşli iklimlerin insana huzur veren ılık rüzgarlarının teninizi okşadığını hissetmek ve taptaze bir lezzetle canlanıp yenilenmek için ürünü hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
SU, ŞEKER, ASİT (SİTRİK ASİT), SİYAH ÇAY EKSTRAKTI (%0,12), MANGO SUYU KONSANTRESİ (% 0,1), ÇARKIFELEK MEYVESİ SUYU KONSANTRESİ (%0,1), AROMA VERİCİLER (MANGO, ÇARKIFELEK MEYVESİ, LİÇİ MEYVESİ), ASİTLİK DÜZENLEYİCİ ( SODYUM SİTRAT)

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
LÜTFEN SOĞUK İÇİNİZ.

Diğer Uyarılar
KAFEİN İÇERİR (0,09 g/L)

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. TEKFEN TOWER BÜYÜKDERE CAD. NO:209 A BLOK 34394 4.LEVENT / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-01-K-007781

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 25
Enerji (kj) 107
Karbonhidrat (g) 6.2
Şekerler (g) 6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız