Lipton Yellow Label Demlik Poşet 48'li 153 G #30058865 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Yellow Label Demlik Poşet 48'li 153 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
73,50 TL

adet
"Lipton Yellow Label Demlik Poset 48 li 153 g

Türk kültüründe çayın doldurulamaz bir yeri vardır. Gün içinde kahvaltı ile başlayıp okulda, evde, kafede, restoranda; kısacası her yerde ve her vesileyle mutlaka en az bir bardak içilir. Geleneksel demleme usulü, bardakta toz gibi küçük çay taneleri bırakır ve içimi zorlaştırır. Sonrasında demliğin temizlenmesi de zahmet verici ve vakit alıcıdır. Özellikle sıkça çay tüketen ama pratik bir çözüm arayanlara pratik alternatif bir seçenek olan ürün, kullanım kolaylığı ile toz halde açık olarak demlenen çayın tahtını ele geçirmiştir.

Geleneksel lezzetten ödün vermeden daha temiz, daha pratik ve çok daha tasarruflu olan Lipton Yellow Label Demlik Poşet 48'li 153 g, Karadeniz' in kaliteli yaprakları ile Kenya, Seylan yapraklarının harmanından oluşur. Kullanımı, oldukça kolaydır. Her iki üç bardak çay için demliğe sadece bir poşet konulması yeterlidir. Tortu ya da kalıntı olmadan kolay bir içim sağlar. Kokusu ve lezzeti ile size ve misafirlerinize doygun bir lezzet sunar.

CarrefourSA Demlik Poşet Çaylar bölümünde beğeninize sunulan ürünü hemen sepetinize ekleyerek kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Ürün kodu: 1296

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Demliğinize Lipton poşet çaylarınızı koyun. Her bir demlik poşetten 3 bardak çay elde edebilirsiniz. Demliğinize her bir poşet için 1 çay bardağı kaynamış içme suyu ekledikten sonra 1 çay bardağı da fazladan koyun.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.-Yaman Evler, Saray, Dr. Adnan Büyükdeniz Cd. No:13, 34768 Ümraniye/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Protein (g) 0.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız