Logitech M280 Kablosuz Mouse #30116843 | CarrefourSA
Marka: LOGITECH

Logitech M280 Kablosuz Mouse

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
169,00 TL

KONFOR VE KOLAYLIK BİR ARADA

M280, yoğun günlerinizi yepyeni bir konfor düzeyinde geçirmenize olanak sağlar. Yumuşak kauçuktan üretilen kavisli kavrama yeri elinize doğal bir şekilde oturur; böylece, olağanüstü derecede doğruluk ile izleme ve kaydırma yapabilirsiniz. Uzun ömürlü pil, geniş uyumluluk yelpazesi ve güçlü kablosuz bağlantı yüksek güvenilirlik ve kullanım kolaylığı sağlar.

GÜN BOYU KONFOR

M280, Logitech’in 25 yılı aşkın bir süredir konforlu çözümler tasarlamaya yönelik uzmanlığının ve inovasyon yaklaşımının bir sonucudur. Asimetrik şekli, sağ elinizi doğal bir pozisyonda yönlendirecek şekilde özenle tasarlanmıştır ve karakteristik desenlere sahip yumuşak kauçuk yüzeyi dokunsal hissiyatı artırır. Tüm bunlar saatlerce konforlu şekilde iş yapmanızı veya ders çalışmanızı sağlar. 

KOLAY GEZİNME, HASSAS KONTROL

Olağanüstü doğruluk ve hassasiyet ile izleyin ve kaydırın. M280, kontrollü bir şekilde satır satır kaydırma deneyimi sunan dokunsal hissiyatlı bir kauçuk kaydırma tekerleğine sahiptir. Logitech’in yüksek hassasiyetli izleme özelliği, neredeyse her yüzeyde mükemmel gezinme sağlamak için üst seviye imleç kontrolü sunar.

TAK VE ÇALIŞTIR DÜZEYİNDE BASİTLİK

M280’i kurmak çok basittir. USB alıcısını bilgisayarınıza veya dizüstü bilgisayarınıza takın ve saniyeler içinde çalışmaya başlayın. Alıcı 10 metreye kadar mesafede güçlü, güvenilir ve kusursuz bir kablosuz bağlantı sağlar

GÜVENEBİLECEĞİNİZ KALİTE

Fare, Logitech’i fare ve klavye kategorilerinde global bir lider hâline getiren yüksek kalite standartları doğrultusunda üretilmiştir Dayanıklı ve güvenilir M280, açma/kapama anahtarı ve otomatik uyku güç tasarruf modu sayesinde pil değiştirmeden 18 aya kadar çalışır."

  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

    • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

    Kampanyalar

    • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

    Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


    Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız