March Ahşap 750 ml + 750 ml #30079469 | CarrefourSA
Marka: MARC

March Ahşap 750 ml + 750 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Marc Ahşap 750 Ml + 750 Ml

Temizlik evlerin sürekli olarak sahip olması gereken bir faktördür. Temiz olmayan evlerde ne ev sakinleri yaşamak isteyecek ne de sağlıklı bir şekilde yaşamlarını idame ettirebileceklerdir. Temizlik her yüzey için farklı temizleyiciler ile gerçekleştirilmekte olması gereken bir durumdur. Temizlik için farklı birçok malzeme üretilmiş ve piyasaya sunulmuştur. Hemen hemen her yüzeyin kendine has temizleyicisi piyasada bulunmaktadır. Ahşap yüzeylerin de yine kendine has temizleyicileri bulunmaktadır. Bu temizleyiciler ile ahşap yüzeyler temizlenmelidir. Aksi takdirde yüzeyde istenmeyen birçok olumsuz durum ile karşılaşılabilecektir. Bu durumun önüne geçebilmek için siz de ahşap yüzeylerinizi marc 750 ml + 750 ml ürünleri ile temizleyebilirsiniz. Bu profesyonel temizleyici sayesinde ahşap yüzeylerinizin temizliği başarılı bir şekilde gerçekleştirilecektir. Ayrıca ahşap yüzeylerinize hiçbir zarar gelmeden bu işlemi gerçekleştirebileceksiniz. CarrefourSA reyonlarında bulunan bu ahşap temizleyici ahşam yüzeylerinizi temizlemek için tek ihtiyacınız.

Yer temizleyiciler reyonlarını ziyaret ederek siz de marc ahşap 750 ml + 750 ml ürününü bulabilirsiniz. Bu ürün sayesinde ahşap bulunan tüm yüzeylerinizi kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız