Ülker Dido Sütlü Çikolatalı Gofret 35 Gr #30079458 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER DIDO

Ülker Dido Sütlü Çikolatalı Gofret 35 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
11,00 TL

adet
Ülker Dido 40 G

Gıda ürünlerinin yoğun ilgi gören gofretleri arasında yerini alan Ülker dido 40 g ile sizler de çikolataya dair aradığınız lezzeti bulanlardan biri olacaksınız. Ülker kalitesiyle siz değerli alıcılarını bekleyen bu ürün, gofreti sütlü çikolatayla kaplayarak tadına doyum olmayacak bir şekilde sizlerle buluşturacaktır. Yıllara meydan okuyan ve kalitesinden bir an olsun ödün vermeyen ürün, incecik gofretinin arasına eklenen enfes çikolatasıyla büyük küçük demeden herkesi etkisi altına alacaktır. Hem çıtır, çıtır bir lezzet hem de ilk ısırıkta dahi ağızlarda eriyen çikolata keyfi bu ürünle bir araya gelecek. Gün içinde dilediğiniz vakitlerde tercih edebileceğiniz ürün ile tatlı krizlerinize son verebileceksiniz. İster kahve isterseniz de çay eşliğinde tüketebileceğiniz ürünü yanınızda kolayca taşıyabilecek böylelikle canınız her istediğinde elinizin altında bulabileceksiniz. O halde bu leziz ürünün tadına bakmak için CarrefourSA reyonlarında yerinizi alın.

Gofret barlar bölümünden kolaylıkla bulabileceğiniz Ülker dido 40 g sadece lezzetiyle değil tasarımının hoşluğu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Tazeliğini uzun süreli koruyabilen bu ürün ile hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu etmek için vakit kaybetmeyin.

İçindekiler Bilgisi
Şeker, tam yağlı süttozu, kakao kitlesi, kakao yağı, buğday unu, fındık püresi, bitkisel yağ (palm), emülgatör (soya lesitini, poligliserol polirisinoleat), yağı azaltılmış kakao tozu, tuz, aroma vericiler, yumurta akı tozu, mısır nişastası.

Alerjen Bileşenler
Süt,buğday unu,fındık püresi,soya,yumurta.Eser miktarda sert kabuklu meyveler ve yer fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-011995

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 528
Yağ (g) 28
Doymuş Yağ(g) 14
Karbonhidrat (g) 59
Şekerler (g) 51
Lif(g) 2.6
Protein (g) 7.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız