Ülker Çıkolatalı Gofret Bitter 36 G #30158476 | CarrefourSA
Marka: ÜLKER

Ülker Çıkolatalı Gofret Bitter 36 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
7,00 TL

adet
Ülker Çikolatalı Gofret Bitter 36gr

Çerez, Çikolata ve Bisküvi reyonu içerisinde yer alan ürünler eşsiz lezzetleri ile hem çay keyiflerinin hem de koyu muhabbetlerin ortakları oluyorlar. Bu reyon içerisinde yer alan bazı ürünler ise klasik lezzetleri ile uzun yıllardır damak tadımıza hem aşina olmuş hem de lezzeti ile bizleri büyülemiştir. Ülker Çikolatalı Gofret Bitter 36gr bu ürünlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. ‘’Ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı?’’ repliği ile hepimizin yakından bildiği, eşsiz gofreti ve çikolatası ile de lezzetin tanıdık olduğu bu ürün yeni lezzeti ile sizlerle. Gofretinin aynı şekilde lezzetli ve çıtır çıtır oluşu değişmeksizin, Ülker çikolatalı gofret artık bitte lezzeti ile karşınızda. Çikolatasını bitterli sevenler ve klasik olan bu lezzetten ayrılamayan için hazırlanan bu ürün CarrefourSA reyonlarında sizlere sunulmaktadır.

Ülker Çikolatalı Gofret Bitter 36gr ürününe Çikolatalar, Barlar, Gofretler reyonundan, Barlar, Gofret Barlar içerisinden kolaylıkla ulaşabilir ve ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilirsiniz. Bu eşsiz lezzete bir an önce kavuşmak için ödemenizi online olarak veya kapıda ödeme seçeneklerini kullanarak yapabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Şeker, buğday unu, bitkisel yağlar (palm, shea), kakao kitlesi (%14), mısır nişastası, yağı azaltılmış kakao tozu (%5), kakao yağı, peyniraltısuyu tozu (süt), fındık püresi, sade yağ (süt), emülgatör (soya lesitini), yumurta akı tozu, tuz, aroma vericiler, kabartıcılar (amonyumhidrojen karbonat, sodyum hidrojen karbonat).

Alerjen Bileşenler
Gluten,süt,fındık,soya,yumurta içerir. Eser miktarda sert kabuklu meyveler ve yer fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-011995

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 531
Enerji (kj) 2220
Yağ (g) 31
Doymuş Yağ(g) 17
Karbonhidrat (g) 56
Şekerler (g) 33
Lif(g) 2.7
Protein (g) 6.1
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız