Mikasa VS2000 Sentetik Deri Voleybol Topu #30072206 | CarrefourSA
Marka: MIKASA

Mikasa VS2000 Sentetik Deri Voleybol Topu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Voleybol antremanlarında veya maçlarında kullanılan kaliteli ve dayanıklı toplarıyla tanınan Mikasa markası tarafından geliştirilen MV500-Spo modeli kullanıcıların verimliliğini arttırmak amacıyla özel olarak üretiliyor. Voleybol sporunda top elle yönlendirildiği için, doğru top seçimi el, el bileği ve kol sağlığı için oldukça önem teşkil ediyor. Ürün bütün bunlar göz önüne alınarak el bileğine ve kol sağlığına zarar vermeyecek şekilde imal ediliyor. Kapalı alan kullanımı için özel üretilen sentetik deri voleybol topu amatör veya profesyonel olarak kullanıma uygundur.

Mikasa Kalitesi ile Keyifli Bir Spor Deneyimi

Cinsiyetsiz olarak üretilmiş olan Mıkasa MV500-Spo Sentetik Deri Voleybol Topu modelinin dışı poliüretan deriden yapılmaktadır, içinde ise lateks iç astar bulunur. Böylecee kullanıcıya kullanım sırasında kontrollü temaslar sağlar ve kullanımı kolaylaştırırarak spor sırasında keyifli bir deneyim yaşanmasını sağlıyor. Ayrıca kullanım süresini uzatmak için üründe mikrofiber koruma vardır. Mikasa MV500- Spo modeli dünya standartlarına uygun özelliklerde ve boyutlarda üretiliyor. Geliştirilmiş teknolojik özelliklerle üretilen model kaliteli malzemeleri ve uzun kullanım ömrü ile kullanıcıya üstün performans sunuyor. Ürüne 'Voleybol topları' kategorisinden kolayca ulaşılabilir. 30072206 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız