Mikro 40 Gr Glue Stick Yapıştırıcı 3'lü #30311259 | CarrefourSA
Marka: MİKRO

Mikro 40 Gr Glue Stick Yapıştırıcı 3'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ücretsiz Kargo

Mikro Stick Yapıştırıcı 3 Adet 40 Gr. 3 Adet

 
Urun 3 Adet Satılmaktadır. Stick Yapıştırıcılar Ozellikle Okullarda Ve Ofis Ortamlarında Hızlı Ve Pratik Kullanımı Sayesinde Tercih Ediliyor.

Cocuklarınızın El Becerisi İcin Mukemmel Bir Secim

Saglıga Zararsız Ve Aynı Zamanda Kokusuz Olan Mikro 40 Gr. Glue Katı Stick Yapıştırıcı, Cocuklarınızın Cantasından Eksik Olmayan Bir Kırtasiye Urunu Olarak Karşınıza Cıkıyor. Uygulanan Alanı Temiz, Hızlı Ve Puruzsuz Bir Şekilde Yapıştıran Urun, Tuketicisinden Tam Not Almayı Başarıyor.
A Kalite Yapıştırıcı Cevirmeli Olup Yapıştırılacak Alana Kolayca Uygulanıyor Ve Temiz Bir Kullanım Sunuyor.
Cocuklarınız Okulda El Becerisini Ve Yaratıcılıklarını Geliştirirken Alınan Mukemmel Sonuclar Ogretmenleri Ve Ogrencileri Memnun Ediyor.
Cocuklarınız İcin Pratik Bir Yapıştırıcı

Ozellikle Kagıt, El İşi Kagıdı Ve Karton Gibi El Sanatı Projeleri İcin Tercih Edilen Mikro 40 Gr. Glue Katı Stick Yapıştırıcı, Su Bazlı Olup Buruşturmadan Hızlı Ve Kolayca Yapıştırıyor.
Cabucak Ve Hızlı Kuruyor.
Plastik Silindir Yapısı İle Asla Akmayan Ve Etrafa Bulaşmayan Katı Stick Yapıştırıcı, Cocuklarınız İcin İdeal Bir Urun Gorevi Goruyor. Fiyat-Performans Dengesi Acısından Da Son Derece Uyumlu Olan Mikro 40 Gr. Glue Katı Stick Yapıştırıcı, Cocuklarınızın Her Daim Yanında Yer Alıyor. Onlara Temiz Ve Daha Hızlı Bir Kullanım Sunarken El Becerileri De Gelişmiş Oluyor. Ozellikle Ana Sınıfı Ve İlkokullarda Tercih Edilen Stick Yapıştırıcılar, Kullanım Ve Taşıma Kolaylıgı Saglıyor.

Evde Ve Ofiste Stick Yapıştırıcı Yanınızda

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine Axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız